Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові відкрився новий шинний центр “Твоя шина Pole Position” компанії Bridgestone

Досвідчені водії знають — для того, щоб автомобіль упевнено “тримався” на дорозі і був стовідсотково керованим за будь-яких погодних умов, вирішальне значення має його “взуття”, тобто шини. Світовий лідер шинної індустрії — японська компанія Bridgestone.

Відтепер її високі стандарти стали доступними і львівським автомобілістам — 18 червня відкрився перший у місті Лева і шостий в Україні шинний центр “Твоя шина Pole Position”.

Новий шинний центр розташований на вулиці Липинського, 54 і входить у мережу фірмових центрів “Твоя шина Pole Position”, сертифікованих компанією Бріджстоун. Авторитетну марку в Україні представляє компанія “Технооптторг-Трейд”.

На відкриття центру приїхав пан Муракамі — старший менеджер відділу маркетингу та відділу розвитку роздрібної мережі компанії “Бріджстоун СНД”. Муракамі розрізав символічну червону стрічку перед входом до центру та вручив його керівництву сертифікат відповідності. А ще був приємно здивований, отримавши подарунок з львівським колоритом — вишиванку. Після церемонії відкриття пан Муракамі охоче відповідав на запитання журналістів та зазначив, що йому дуже сподобалось наше місто і його багата історія.

В усьому світі Японію знають як країну високих технологій. Не оминули вони і шин. Усі моделі, які офіційно ввозить в Україну компанія Bridgestone, спеціально адаптовані для нашого ринку. Приміром, щоб нові шини ефективно служили у важких дорожніх умовах країн СНД, спеціально на заводі в Японії виготовляють варіацію нової моделі Bridgestone Turanza T001 з посиленою конструкцією боковини і особливим хімічним складом гумової суміші. Тому під час купівлі варто звертати увагу на інформацію про країну, в якій виготовлена шина — тільки в Японії виготовляють варіацію світової новинки Бріджстоун спеціально для країн СНД і саме її можна купити в Україні у офіційного постачальника і у фірмових шинних центрах.

Одна із переваг нового центру на вулиці Липинського, 54 у тому, що тут представлена вся продукція, яку випускає Bridgestone у секторі легкових автошин. А також інші бренди — Kumho, Continental. Є й шини, розраховані на більш економного покупця — Cordiant, Barum. Як супутні товари автомобілістам пропонують великий вибір легкосплавних дисків MOMO і RW (Racing Wheels). Не забувайте, що у фірмові центри “Твоя шина Pole Position” новинки потрапляють в першу чергу.

У комплекс послуг шинних центрів, які отримали сертифікацію Бріджстоун, обов'язково входять шиномонтаж, балансування і ремонт, в тому числі шин Run Flat (Ран Флет). Не виняток і шинний центр “Твоя шина Pole Position” у Львові. Тут, крім торговельного залу, для клієнтів працюють два пости шиномонтажу і обладнано зручну кімнату відпочинку.

У всій мережі “Твоя Шина Pole Position” водіям, які навіть не є покупцями шинних центрів мережі, фахівці сервісу безкоштовно надають такі послуги: перекачують або підкачують шини азотом, перевіряють стан протектора і тиск в шинах. Це безкоштовна програма перевірки шин для безпеки руху, яку здійснює компанія Бріджстоун в усьому світі.

Відмінний сучасний сервіс, кваліфіковані продавці і тільки високотехнологічні, якісні та надійні бренди. Щоб переконатися у цьому, протестувати безкоштовні сервіси, отримати дисконтні карти, приїжджайте у новий, сертифікований компанією Бріджстоун, шинний центр “Твоя шина Pole Position” на вулиці Липинського, 54! На честь відкриття — до 26 червня — триває акційний період! Кожен відвідувач, який зареєструється до цієї дати, стане володарем універсальної дисконтної карти від компанії Бріджстоун. А кожен покупець отримає золоту карту знижок і вже на першу свою покупку — золотий дисконт.

ФотоМирона МАСЛЮКА.

Схожі новини