Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові відкрили дилерський центр Mercedes-Benz

Компанія «Галичина-Авто» – офіційний дилер ПрАТ «Автокапітал» – зміцнює позиції світового бренду Mercedes-Benz у західному регіоні.

Підтвердженням цьому є відкриття нового дилерського центру Mercedes-Benz, який має всі передумови для лідерства у сегменті продажу та обслуговування комерційних автомобілів сімейства TRAPO: Vario, Sprinter, Viano та Vito.

За словами Ярослава Пригари, Гендиректора компанії «Автокапітал» Генерального представництва Mercedes-Benz в­ Україні: «Україна стала ринком №1 за обсягом продажів авто Mercedes-Benz серед країн Східної Європи. Тож відкриття салону посилить наші позиції у західному регіоні». Салон споруджений з врахуванням стандартів концерну Mercedes-Benz до архітектурних вимог, сервісу та обслуговування клієнтів. Фахові консультації, технічне та сервісне обслуговування на найвищому рівні, — усе для задоволення шанувальників бренду. До відкриття центру компанія розробила привабливу програму лояльності — спеціальні умови кредитування та лізингу. Директор «Галичина­Авто» Надія Зінкевич наголосила: «Ми працюємо за кредитними й лізинговими програмами з юридичними та фізичними особами. З нами співпрацюють чотири лізингові компанії, готові передати авто у лізинг до семи років при першому внеску 10%».

До уваги поціновувачів Mercedes-Benz у салоні представлені комерційні автомобілі Mercedes-Benz Viano та Mercedes-Benz Vito. Кожна модель — поєднання стилю, комфорту, високого рівня безпеки та надійності. Економічні двигуни і технологія BlueEFFICIENCY знижують витрати пального на 15%.Обираючи оновлені авто, зважте: машини Mercedes-Benz Viano пропонують у чотирьох комплектаціях, з об’ємом дизельного двигуна R4 — 2,1 л та V6 — 3,0 л. Ці машини не підведуть в мандрівці, адже легкосплавні колісні диски 7 J x 17 і повний привід здолають бездоріжжя. Авто оснащені електронною програмою стабілізації (ESP), а біксенонові фари з поворотною функцією допомагають впевнено пересуватися у негоду. Mercedes-Benz Vito — у чотирьох комплектаціях, з об’ємом дизельного двигуна R4 — 2,1 л оснащені 5- або 6-ст. АКПП. Для шанувальників бренду Mercedes-Benz компанія «АвтоКапітал» підготувала спеціальну пропозицію на машини Mercedes-Benz Vito — до кінця квітня ще можна придбати мінівен з економією до 10%.

Техобслуговування у сервіс-центрі Mercedes-Benz — гарантія абсолютної якості.

«Кількість комерційних авто Mercedes зростає, як і потреба у якісному сервісі. Сподіваємося, що шанувальники Mercedes-Benz будуть задоволені рівнем обслуговування у новому дилерському центрі», — зазначив Олександр Федоров, заступник голови правління корпорації «УкрАвто».

Автосалон знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 282.

Тел. (032) 232-07-72

www.mercedes-benz-lv.in.ua

Схожі новини