Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Полісся» поповнив гравець збірної України

Триває підготовка клубів до другої частини української Прем'єр-ліги (УПЛ), яка розпочнеться 24 лютого (базовий день). Ряди одного з лідерів поточного чемпіонату «Полісся» поповнив 26-річний захисник Богдан Михайліченко, який виступав в складі загребського «Динамо»

Новачок «Полісся» Богдан Михайліченко має досвід виступів за збірну України. Фото polissyafc.com
Новачок «Полісся» Богдан Михайліченко має досвід виступів за збірну України. Фото polissyafc.com

Перехід Богдана Михайліченка до житомирського клубу відбувся на правах вільного агента. Свого часу в УПЛ в складі «Динамо», кам’янської «Сталі», «Зорі» та «Шахтаря» Михайліченко провів 92 гри (5 голів). В активі Богдана і 7 ігор в складі збірної України. «Полісся» у ці дні тренується в Іспанії і в товариській грі перемогло іспанський клуб «Реал Мурсія» з рахунком 2:1. В команді Юрія Калітвінцева голи забивали Богдан Кушніренко та Микита Кравченко.

Лідер чемпіонату «Кривбас» під час іспанських зборів у контрольному матчі здобув перемогу над чемпіоном Угорщини «Ференцварошем» з рахунком 2:0. Голи забивали Юрій Вакулко та Даніель Соса. «Шахтар» здобув другу вікторію на турецьких зборах, здолавши польський «Лех» з рахунком 3:1 — після влучних ударів Олександра Зубкова, Артема Бондаренка та 17-річного Віктора Цуканова з юнацької команди «гірників».

А ось «Чорноморець» ніяк не може відчути смак перемоги у товариських матчах, зазнавши вже четвертої поспіль поразки. Цього разу підопічні Романа Григорчука поступилися австрійській команді «Райндорф Альтах» з рахунком 0:2. «Олександрія» розійшлася миром з найсильнішим клубом Узбекистану «Пахтакором» — нічия 1:1. В складі олександрійців відкрив рахунок Владислав Калітвінцев.

«Дніпро-1» в першому контрольному матчі на зборах в Туреччині поступився австрійському «Штурму» з рахунком 1:2. У складі дніпрян гол забив 19-річний Даніель Ківінда. «Оболонь» під завісу товариського матчу пропустила два голи і програла від клубу «Малішево» (Косово) з рахунком 0:2. А в наступній грі «пивовари» зуміли реабілітуватися і перемогли іншого представника Косово «Дукаджині» з рахунком 4:1. Голи столичного клубу забивали новачки Максим Грисьо з «Чорноморця», Олег Вишневський з «Минаю», а також Ростислав Тарануха та Сергій Суханов.

Черкаський ЛНЗ не зумів здолати польський клуб «Варта», зазнавши поразки з рахунком 1:2. В команді Олега Дулуба відзначився Денис Норенков. «Минай» під час зимової перерви залишило вже багато футболістів. Разом з тим, 37-річний воротар та капітан команди Олександр Бандура досяг компромісу з керівництвом клубу і підписав новий контракт. В активі Бандури наразі 231 матч та 286 пропущених голів в УПЛ. Новачками ж «Миная» стали гравці «Кривбасу» Владислав Семотюк та Денис Устименко, які виступатимуть на правах оренди.

Схожі новини