Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Серйозні іспити для «Львова» та «Руху»

«Містяни» зіграють з «Динамо», а «жовто-чорні» — із «Зорею»

У матчі першого кола "Динамо" перемогло "Львів" із рахунком 1:0. Автором голу киян був Віталій Буяльський (ліворуч). Фото dynamo.kiev.ua.
У матчі першого кола "Динамо" перемогло "Львів" із рахунком 1:0. Автором голу киян був Віталій Буяльський (ліворуч). Фото dynamo.kiev.ua.

У 19-му турі чемпіонату футбольної Прем'єр-ліги, який цього вікенду відновиться після перерви на кваліфікаційні матчі Євро, центральний поєдинок визначити важко. Аутсайдери зустрінуться з лідерами… Зокрема, «Львів» прийматиме київське «Динамо» (неділя, 2 квітня, 13.00), а інший львівський клуб, «Рух», гратиме на виїзді проти луганської «Зорі» (2 квітня, 15.00).

Якщо чесно, шанси «Львова» на здобуття бодай очка виглядають примарними. Останнє місце у таблиці «містяни» займають зовсім не випадково… А «Динамо», що у попередньому турі поступилося одному зі своїх прямих конкурентів у боротьбі за медалі («Зорі»), прагне покращити своє турнірне становище. І теперішній «Львів» для цього — саме те, що лікар прописав… Утім, можливо, новий головний тренер «містян» Анатолій Безсмертний знає рецепт футбольних «ліків», за допомогою яких «Львів» зможе протистояти столичному «ґрандові»?

Перший матч із новим наставником проведе у 19-му турі також «Рух». На Віталія Пономарьова чекає не менш складний виклик, ніж той, на який спробує відповісти його колега зі «Львова». Луганська «Зоря», хоча загалом зірок із неба не хапає, очки набирає стабільно. Після перемоги над «Динамо» луганці цілком можуть поборотися за «срібло», і втрата балів у поєдинку з одним з аутсайдерів першості УПЛ («Рух» у турнірній таблиці йде 14-м) у плани «Зорі» точно не входить… Одначе, «Рухові» також відступати нікуди — позаду лише зона вильоту. Враховуючи турнірне становище суперників, це протистояння обіцяє бути безкомпромісним.

Решта матчів 19-го туру чемпіонату УПЛ: 1 квітня — «Металіст» — «Колос» (13.00), «Минай» — «Інгулець» (13.00), «Верес» — «Кривбас» (14.00), «Олександрія» — «Ворскла» (15.00).

2 квітня: «Металіст 1925» — «Дніпро-1» (14.00), «Чорноморець» — «Шахтар» (15.00).

Схожі новини