Передплата 2024 «Добра кухня»

У рідному місті Мессі - черги до тату-салонів

Найбільше замовлень на портрет Ліонеля, який цілує золотий Кубок світу

Фото ЕРА
Фото ЕРА

У Росаріо, рідному місті форварда збірної Аргентини, найкращого футболіста Мундіалю-2022 у Катарі Ліонеля Мессі, тривають масові святкування аргентинської перемоги. Жителі Росаріо не лише відзначають успіх «альбіселестес» у барах і на вулицях, а й стоять у чергах до тату-салонів. Усі хочуть зробити татуювання з портретами Мессі та інших футболістів збірної.

«Тут відбувається справжнє божевілля. Гадаю, це триватиме довго — ще кілька місяців, — коментує ситуацію власник розташованої у центрі Росаріо тату-студії Orbe Максиміліано Каррерас. — Раніше у нас було 50 замовлень на день, а зараз понад 300! Ми просто не встигаємо робити татуювання».

Найбільше жителів Росаріо хочуть мати на своїй шкірі зображення свого знаменитого земляка, 35-річного нападника Ліонеля Мессі. Нагадаємо, на катарському Мундіалі лідер збірної Аргентини забив сім голів, зокрема два у фінальному матчі проти збірної Франції. У рейтингу найкращих бомбардирів турніру Лео Мессі програв лише форвардові французів Кіліану Мбаппе.

Беззаперечний лідер серед замовлень із Мессі - портрет Ліонеля, який цілує золотий Кубок світу (на фото). За словами Каррераса, чимало футбольних фанатів хочуть зробити собі тату із зображеннями головного тренера «біло-блакитних» Ліонеля Скалоні, голкіпера Еміліано Мартінеса або ж півзахисника Анхеля Ді Марії, що, як і Мессі, народився у Росаріо. Багато хто з клієнтів також замовляє собі дешевші татуювання — дату фінального матчу Мундіалю-2022 або прізвище Мессі.

Є також зовсім не політкоректні замовлення, зокрема фраза, яку Ліонель Мессі двічі вимовив на адресу футболіста збірної Нідерландів Воута Веґгорста після чвертьфіналу (2:2, перемога Аргентини за пенальті): «На що витріщився, придурку?». Веґгорст у тому матчі забив два голи, завдяки яким Нідерланди зрівняли рахунок. Мессі це, очевидно, дуже не сподобалося… Попри відверту брутальність Ліонеля (фактично, Мессі безпідставно образив Веґгорста, за що ФІФА мала би аргентинську зірку жорстко покарати), одна з аргентинських виноробень вже помістила фразу з «придурком» на етикетку свого напою…

Схожі новини