Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Анна Музичук дасть сеанс одночасної гри

Львівська гросмейстерка підтримує українських дітей, що потерпіли через війну

Популярні у цілому світі шахові портали Chess.com і ChessKid повідомили, що “співпрацюють з гросмейстеркою Анною Музичук, – аби підтримати народ України, який продовжує страждати від російського вторгнення до його країни”.

За інформацією Chess.com, у вівторок, 17 травня, о 19.00 за київським часом, “триразова чемпіонка світу зіграє одночасно до 15 партій”. Суперниками українки стануть “члени СhessKid або Chess.com”, яким іще не виповнилося 18 ро­ків. За сеансом одночасної гри, який відбудеть­ся онлайн, можна буде стежити на інтернет-ре­сурсах Chess.com/TV і twitch.tv/chesskid.

Учасники сеансу одночасної гри мають зро­бити внесок у сумі не менше 100 доларів США. Усі зібрані кошти Анна Музичук передасть благо­дійній фундації «Твоя опора».

“Я українка, а кожен українець постраждав від цієї війни, – наголосила Анна Музичук. – У ці важ­кі дні ми всі мусимо допомагати одне одному. Ті­шуся, що моя участь у таких заходах може допо­могти українцям, зокрема українським дітям. Я хотіла би підтримати тих, чиє життя й дитинство були зруйновані”.

Попередні заходи ChessKid на підтримку України (зокрема приватні заняття й спеціальні стріми) зібрали понад шість тисяч доларів.

Читайте також: Ветерани футзалу й футболу допомогли армії

Схожі новини