Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бій видався непростий. Але переміг Олег Довгун зі Стебника

Частину гонорару за перемогу у бою з недавнім суперником боксер зі Стебника жертвує на боротьбу з російським фашизмом в Україні

Гарну спортивну новину принесла нам минула ніч. Знову відзначився наш краянин, боксер зі Стебника Олег Довгун. Перебравшись свого часу до США, де готується до змагань, Олег спромігся продовжити свою безпрограшну серію на професійному рингу у ваговій категорії – 55,3 кг.

Черговою перемогою нагадав про себе у бою проти 29-річного бельгійця вірменського походження Герама Елояна. Бій 18 березня відбувся у місті Гантінгтоні.

Як інформує відділення НОК України у Львівській області, український боксер переміг за рішенням суддів.

Бій видався непростим. Для нашого боксера це був перший захист титулу Північноамериканської боксерської асоціації, який він здобув у листопаді минулого року після того, як здолав американця Гленна Дезурна. Суперник, відповідаючи контратаками, гідно оборонявся. Та все ж, і це, зрештою, визнали судді, наш боксер бив набагато прицільніше та сильніше.

Обрана тренерським штабом українця на бій тактика повністю себе виправдала. Олег зробив ще один крок догори у своїй боксерській кар’єрі. Дався він йому дуже важко. Річ не тільки в тому, що отримав сильного суперника. Наступний виявиться ще сильнішим.

На шляху, який Олег обрав для реалізації власної мрії, по-іншому не буває. Це добре знає сам Олег. Але … Часом у житті виникають обставини, які, не маючи нічого спільного з програмою підготовки до бою, все ж даються взнаки, впливають на свідомість та поведінку боксерів.

Як визнав сам Олег, під час двобою не міг зосередитись виключно на тому, до чого готувався упродовж кількох місяців. Намагався блокувати те, що сьогодні кровожерливі орки з росії роблять в Україні. Намагався, але це не дуже в нього виходило: неможливо таке з голови викинути!

Олег наголосив, що здобута на рингу перемога – його особистий доробок у священній війні українського народу, який бореться за власну гідність та право бути господарем на своїй землі. Частину гонорару за здобуту перемогу боксер, як було заявлено, пожертвує на допомогу Україні.

До сьогоднішнього бою Олег посідав шосту позицію у рейтингу WBA. Це означає, що він упритул наблизився до еліти у своїй ваговій категорії.

Читайте також: Експрем'єр Британії вирушив до Польщі допомагати українським переселенцям

Схожі новини