Передплата 2024 «Добре здоров’я»

30 секунд телереклами - 6,5 мільйона доларів!

А середня вартість квитків на американський Super Bowl 2022 року становила 6,5 тисячі “зелених”

У ніч із 13 на 14 лютого (за київським часом) на арені в каліфорнійському Інґлвуді відбулася одна з головних у США спортивних подій року - Super Bowl, фінальний матч чемпіонату NFL із американського футболу.

На своєму домашньому стадіоні сильнішою у Суперкубку була команда Los Angeles Rams, яка обіграла Cincinnati Bengals із рахунком 23:20. Цей поєдинок дивилися близько 100 мільйонів телеглядачів у всьому світі.

Найдешевші квитки - по 4 тисячі доларів

Оскільки в американському футболі більшість із нас абсолютно не “шарить”, нам цікава не так спортивна, як бізнесова складова цьогорічного Super Bowl. А цифри просто божевільні! За 30 секунд реклами під час телевізійної трансляції цього футбольного поєдинку рекламодавці платили по... 6,5 мільйона доларів! За кілька днів до Super Bowl вартість найдешевших квитків становила 4 тисячі доларів, а в середньому за омріяну перепустку на арену в Інґлвуді уболівальники заплатили по 6,5 тисячі “зелених”.

Вас також можу зацікавити: Турецькі спаринги львівських клубів

Уперше за два роки Super Bowl за повних трибун

Ажіотаж перед Суперкубком був підігрітий ще й тим, що вперше за два роки фінальний матч із американського футболу відбувся за повних трибун. Для порівняння, минулого року через карантинні обмеження на трибуни стадіону в техаській Тампі, що вміщує 66 тисяч глядачів, продали лише 22 тисячі квитків.

“Ціни на квитки на цей матч були відображенням попиту й пропозиції, - розповів представник компанії StubHub, яка реалізувала квитки. - Кількість місць на стадіоні обмежена, а попит був астрономічний”.

Читайте також: Євро-2022: українські фанати заспівали легендарну пісню "Путін - ху*ло"

Схожі новини