Передплата 2024 «Добра кухня»

Найдорожчий українець у Бельгії — Яремчук

За оцінкою Transfermarkt, нападник «Гента» коштує 13 мільйонів євро

У футбольному чемпіонаті Бельгії українські легіонери почуваються як риба у воді. Наших гравців там цінують, тому футболістів із українським паспортом у Бельгії усе більше… Авторитетний німецький портал Transfermarkt. de оцінив трансферну вартість українських футболістів, що виступають у Бельгії.

Найдорожчим серед на­ших «Бельгійців», за оцінкою Transfermarkt, є форвард «Ген­та» Роман Яремчук. Зараз трансфер­на вартість основного нападника збір­ної України становить 13 мільйонів євро. Порівняно з останнім рейтингом Transfermarkt, Яремчук подорожчав на два мільйони. Не дивно: Яремчук бага­то забиває, є справжнім лідером «Ген­та».

На другому місці у рейтингу німець­кого порталу захисник Едуард Соболь із «Брюгге», який коштує 3 мільйони євро. «Брюгге», до речі, вже викупив контракт Соболя у донецького «Шахтаря», у яко­го орендував Соболя. Едуард виступати­ме за «Брюгге» до 2024 року. А замикає трійку найдорожчих «бельгійців» захис­ник «Андерлехта» Богдан Михайличен­ко, трансферна вартість якого — 2 мільйо­ни євро.

До «українського» рейтингу Transfermarkt увійшли також захисник Ігор Пластун («Гент», коштує 1,5 міль­йона євро), півзахисник Роман Безус («Гент», 1,5), півзахисник Євген Макарен­ко («Кортрейк», 1), півзахисник Мар’ян Швед («Мехелен», 1) і нападник Олек­сандр Філіппов («Сент-Трюйден», 0,9).

Схожі новини