Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Волинь» і «Карпати» не вирішили, кому «бульбу копати»...

Західноукраїнське дербі аутсайдерів у Луцьку завершилося внічию — 1:1

У понеділок, 19 серпня, львівські «Карпати» в рамках заключного матчу 6-го туру першості футбольної Прем’єр-ліги протистояли сусідам із «Волині». Поєдинок завершився внічию 1:1.

Це був 10-й матч суперників у Луцьку (в чемпіонатах України), і лише одного разу раніше вони грали там унічию. І ось нарешті друга луцька "мирова". Матч проходив за ігрової і територіальної переваги "Волині", яка у другому таймі відкрила рахунок: м'яч у ворота Підківки заштовхав македонець Шиков. Здавалося, поєдинок завершиться мінімальною перемогою лучан, але "зелено-білі" знайшли в собі сили вирівняти становище. На 85-й хвилині після подачі зі стандарту Гладкий головою скерував "круглого" у дальній кут воріт Неділька.

У галицько-волинському дербі команда з Луцька не перемагає «зелено-білих» уже впродовж семи матчів (із серпня 2010 року): дві нічиї та п’ять поразок “Волині”. А безвиграшна серія підопічних Севідова триває уже 10 (!) матчів... Волиняни вдало стартували в першості, набравши у двох турах чотири очки (в тому числі й виїзне очко у матчі з «Динамо»). Але після цього команда Кварцяного зазнала трьох поразок поспіль, пропустивши аж 10 (!) голів. Запорізькому “Металургу” лучани програли 0:3, донецькому “Шахтарю” — 0:4... Не виграла "Волинь" навіть у "Карпат".

Схожі новини