Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У «Карпатах» – п’ятеро новачків

Атакувальну міць має підсилити бразилець Марселінью

Львівські «Карпати» на другу частину сезону 2012/2013 дозаявили п’ятьох футболістів. Пішли з команди в міжсезоння двоє гравців. Ще п’ятеро хоч і в заявці “Карпат”, але вже шукають собі нові клуби.

За ОСНОВНУ команду “зелено-білих” дозаявлені троє футболістів. Бразильський нападник Марселінью, який перейшов із клубу «Греміо Баруері», виступатиме під номером 97. Вихованець тернопільського футболу півзахисник Володимир Бідловський з’явився у Львові ще влітку 2005 року, і відтоді виступав за друголігові «Карпати-2», «Карпати» (дубль). В основному складі дебютував у липні 2008 року, але провів за «основу» лише 6 матчів. Згодом Бідловський на правах оренди виступав у першій лізі за «Олександ-рію» та «Кримтеплицю» — загалом 64 матчі (три голи). Повернувшись до «Карпат», Бідловський дія-тиме на місці лівого захисника під номером 33. Захисник Сергій Гаращенков, якому дісталась футболка з номером 14, — вихованець донецького футболу. Останнім часом виступав за російський «Амкар» (Перм).

За молодіжний склад «Карпат» дозаявили 20-річ-ного воротаря, вихованця харківського футболу Владислава Сорочинського (№52) та 19-річного українського півзахисника Махаре Ахалая (№99).

За обопільною згодою покинув «Карпати» польський захисник Якуб Тосік, який зараз у «Полонії». Сандро Гурулі (провів за львівську команду 72 матчі в Прем’єр-лізі) повернувся до Грузії на правах вільного агента і захищатиме кольори «Динамо» з Батумі. Наразі залишаю-ться у заявці «Карпат» Олександр Касьян, Анд-рій Ткачук, Олександр Ільющенков, Володимир Гудима та Ярослав Мартинюк, але ці футболісти вже підшуковують собі нові команди.

За індивідуальною програмою тренується форвард Лукас, який не був на третьому турецькому зборі “Карпат”. У клубі вважають, що іспанський легіонер поводився некоректно: маючи чинний контракт із “зелено-білими”, вів переговори з іншими клубами...

Схожі новини