Передплата 2024 «Добрий господар»

«Шахтар» програв московському «Динамо»

Лідер Прем’єр-ліги «Шахтар» під час турецьких зборів зіграв два матчі проти російських клубів — переміг самарські «Крилья Совєтов» — 2:0 і програв московському «Динамо» — 1:2. «Шахтар» повернувся до Донецька, а київське «Динамо» вилетіло на заключний збір до Туреччини.

У контрольній грі проти клубу з Самари підопічні Мірчі Луческу голи забивали лише після перерви: відзначились Девіч і Гай. У спарингу проти «Динамо» голи також забивались лише у другому таймі. На влучні удари Кураньї та Нобоа «гірники» лише під кінець матчу відповіли голом Мхитаряна

(на фото). Після гри вірменський легіонер зазначив: «Біло-блакитні» нас переграли... Відсутність гідної конкуренції трохи заважає нашим виступам у Лізі чемпіонів». Бразильська преса повідомила, що півзахисник «Шахтаря» Патрік, який у Прем’єр-лізі зіграв за донецький клуб два матчі, повернеться додому й підпише контракт з «Інтернасьоналем».

«Дніпро» після вильоту з Ліги Європи у товариському матчі з рахунком 2:1 здолав першолігову кіровоградську «Зірку». Хуанде Рамос задіяв в основному гравців без достатньої ігрової практики. Голи у дніпрян забивали Шахов та Федецький.

Безвиграшна під час тренувальних зборів «Чорноморця» серія контрольних матчів зросла до шести. Підопічні Романа Григорчука з рахунком 0:1 поступилися краснодарській «Кубані», яку взимку очолив екс-наставник київського «Арсеналу» Леонід Кучук. «Арсенал» під час турецьких зборів провів три матчі. Команда Юрія Бакалова з рахунком 1:0 перемогла словацький «Кошіце», норвезький «Стрьоммен» і зіграла внічию (2:2) з одноклубниками з Тули.

Схожі новини