Передплата 2024 «Добрий господар»

Із «Белградом» – бойова нічия

Новачком «зелено-білих» став бразилець Марселіньо

У другому під час зборів у турецькому Белеку контрольному матчі «Карпати» вперше у своїй історії зустрілися зі сербським ОФК «Белград». Матч завершився внічию — 2:2.

Відкрили рахунок підопічні Олівера Ковачевіча — еквадорець Батіоха скористався фланговою передачею і пробив повз Богатінова. Львівська команда могла швидко встановити рівновагу, але воротар сербів Лукач рятував «Белград» після ударів Штіліча та Ксьонза. Після удару Гладкого «круглий» таки побував у сербських воротах, але арбітр зафіксував офсайд. Напруга на полі зростала: після грубих дій сербських гравців на полі виникла сутичка, внаслідок якої одразу п’ятеро гравців отримали жовті картки... І все ж перевага «Карпат» під кінець тайму далася взнаки. Кенія заробив пенальті, яке чітко реалізував Гладкий.

У середині другого тайму активність «синьо-білих» теж завершилась призначенням пенальті, яке реалізував Ніколіч. Наставник «Карпат» Ніколай Костов випустив на поле ряд молодих гравців — Завійського, Жовтюка, Озарківа, які діяли активно. Нарешті Кенія в оточенні кількох суперників дав чудовий пас на Худоб’яка, який провів свій перший під час зборів гол.

Після гри сербський захисник «Карпат» Іван Мілошевіч зазначив: «Це вже не вперше сербські команди у товариських матчах грають занадто нахабно. Таке враження, що ці ігри для них — питання життя і смерті»... Учора «Карпати» провели додатковий спаринг — проти представника другої російської ліги ФК «Тюмень».

А тим часом...

«Зелено-білі» придбали права на 23-річного атакувального бразильського півзахисника Марселіньо, який перебуває на зборах з «Карпатами». Марселіньо починав грати в «Корінтіансі», а останнім клубом новачка «Карпат» був бразильський «Греміо Баруері». На попередніх турецьких зборах «зелено-білих» Марселіньо відзначився кількома гольовими передачами. В історії «Карпат» Марселіньо буде вже сьомим легіонером з Бразилії — після Батисти, Піреса, Авелара, Нено,

Тіаго та Еріка.

Схожі новини