Передплата 2024 «Добрий господар»

«Карпати» почали з поразки від «партизанів»

У першому контрольному матчі під час турецьких зборів львівська команда з рахунком 0:1 поступилася одному з лідерів сербського футболу — белградському “Партизану”, з яким “зелено-білі” у своїй історії зустрілися вперше.

«Партизани», для яких це був четвертий під час зборів матч, вийшли на поле з рішучим настроєм, бо перед цим поступилися іншому українському клубові “Севастополю”. Наставник “Карпат” Ніколай Костов мав певні кадрові проблеми, бо через пошкодження не були задіяні Зеньов, Голодюк, Кенія та Даушвілі. У грі було задіяно багато гравців, у тому числі у нападі — потенційного новачка «Карпат».

На початку поєдинку могли відзначитись Лукас, Штіліч, але “зелено-білим” не вдалося “розмочити” ворота Петровіча. Натомість під кінець тайму підопічні Владіміра Вермезовіча зуміли провести гол у ворота Мисака, який не дотягнувся до м’яча після удару нападника збірної Сербії Щеповіча.

Після перерви склад “Карпат” майже повністю змінився, зокрема у воротах спочатку діяв Богатінов, а пізніше Лазарський з молодіжного складу. На початку другого тайму міг зрівняти рахунок Гладкий, але пробив поруч з рамкою воріт. “Чорно-білі” теж завдали декілька небезпечних ударів, але воротарі “Карпат” зіграли надійно. Після матчу Костов зазначив: “...Звичайно, я вважаю, що результат — це важливо. Краще, щоб команда перемагала, причому не залежно від того, яким є статус матчу. Коли ж вона програє, ламається командний дух і погіршується настрій на тренуваннях”. Наступну товариську гру “Карпати” проведуть 2 лютого — проти болгарського “Літекса”.

А тим часом...

Як повідомляє Daіly Maіl, бразильський хавбек донецького “Шахтаря” Вілліан переходить у махачкалинський “Анжи”. Запропонувавши за футболіста 29 млн. фунтів, російський клуб обійшов у гонці за Вілліаном лондонський “Челсі”, “Манчестер Сіті” і “Тоттенхем”. А за повідомленням бразильського видання Globo Esporte, 21-річний хавбек київського “Динамо” Дуду був арештований у Бразилії за напад на свою дружину. Дуду доставили в місцевий поліцейський відділок, звідки випустили наступного ранку під заставу у 12 тисяч доларів. Нагадаємо, “Динамо” дозволило Дуду продовжити свою відпустку у Бразилії у зв’язку з народженням другої дитини.

Схожі новини