Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

  • 11.09.2024, 09:45
  • 266

Правоохоронці затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі

Скрін із відео
Скрін із відео

Про це повідомили у Нацполіції. Порушені кримінальні провадження за чотирма статтями.

28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід — слідство клопоче про тримання під вартою.

Відомо, що кримінальний авторитет вибачився за скоєне.

Як стало відомо раніше із запису з камер відеоспостереження, кілька чоловіків про щось розмовляли на вулиці Сміли. Потім чоловік у білій футболці та блакитних шортах вдарив військового. Той впав і довго лежав на дорозі. Пізніше все ж піднявся. За кілька хвилин той самий чоловік вдруге вдарив військового.

Потерпілим виявився ветеран війни Анатолій Гончаренко, який служив в одному із бойових підрозділів Сил спеціальних операцій, але згодом був демобілізований за сімейними обставинами.

Ймовірно причиною конфлікту став допис Анатолія. Наприкінці серпня він опублікував допис про те, що розшукує автівку на іноземних номерах. За версією військового, водій тієї автівки спричинив аварійну ситуацію з його батьками та мав із ними конфлікт, показував нецензурні жести, та вживав нецензурну лексику.

Після цього, ймовірно, водій і вступив в конфлікт із військовим, та змушував його вибачатися, бо той, за його словами, «опозорив його на всю Смілу».

18:00

Підозрюваного у побитті ветерана у Смілі взяли під варту на 60 днів без визначення розміру застави. Таке рішення ухвалив Смілянський міський суд, повідомило Суспільне.

Схожі новини