Передплата 2024 «Добрий господар»

За квитками на виставу люди стояли у чергах… по кілька годин (ФОТО)

  • 30.03.2024, 10:40
  • 523

У театрі імені Івана Франка анонсували, що 28 березня у касі можна буде придбати квитки на додатковий показ вистави «Конотопська відьма»

Фото Вечірній Київ
Фото Вечірній Київ

Ажіотаж щодо цієї вистави величезний — усі вистави «розкупили» на два місяці наперед. Тому для багатьох киян це був ще один шанс побачити «Відьму». Охочі придбати квитки почали збиратися перед театром за дві-три години до початку продажів.

«Планувала придбати чотири квитки — для себе і подруг, прийшла об 11-й, але зрозуміла, що нічого нам не „світить“. Не маю часу стояти у такій кілометровій черзі, та ще й без гарантії, що нам вистачить», — розповіла киянка Аліна.

Перехожі, які бачили чергу від входу у театр аж до вулиці Городецького, дивувалися. Вони підходили і розверталися.

«Ми не заперечуємо проблему з шахраями, які перепродають квитки, але це відео черги унаочнює реальний, неймовірно високий попит на цю виставу. Сьогодні, граючи по 4−5 вистав на місяць, театр просто не може дати можливість подивитися „Конотопську відьму“ всім охочим. Просимо всіх вас набратися терпіння! З часом кожен зможе побачити цю та інші вистави нашого театру», — зазначили у театрі.

«Конотопську відьму» у театрі Франка поставив Іван Уривський. Прем'єра відбулася у квітні минулого року і стала культурним феноменом. Цією виставою театр збирає мільйони гривень на допомогу військовим.

Також цього року режисер-постановник Іван Уривський, художниця-постановниця Тетяна Овсійчук та хормейстерка Сусанна Карпенко отримали за «Відьму» Шевченківську премію.

Схожі новини