Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 4 по 10 березня 2024 року

  • 04.03.2024, 07:00
  • 2 026

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Овнам варто подбати про здоров’я, оскільки імуні­тет практично на нулю. Зате вже на початку тижня до вас прийде натхнення, захочеться творити, пробувати свої сили в нових про­єктах. У багатьох представників знака розвинеться інтуїція, у дея­ких навіть відкриється дар перед­бачення.

ТЕЛЕЦЬ

На вас чекає зустріч з при­марами минулого. Неви­рішені проблеми, що отруюють життя вже багато місяців поспіль, невиконані зобов’язання, давні стосунки, в яких так і не поставле­но крапку. Інакше не зможете ру­хатися вперед.

БЛИЗНЮКИ

Відчуватимете сильну вто­му, проте розслаблятися нема коли: з перших днів тижня на вас чекають цікаві зустрічі, актив­не спілкування, захоплюючі поїзд­ки, які можуть змінити ваш світо­гляд і підштовхнути до прийняття життєво важливих рішень.

РАК

Раки відчують приплив сил, творчого ентузіаз­му, стануть відкритими, позна­йомляться з людьми, близькими за духом. Бажано здійснити ціка­ву подорож, щоб отримати пози­тивні враження. У середині тиж­ня можуть з’явитися невідкладні справи, зобов’язання, фінансові проблеми, які заженуть вас у жор­сткі рамки.

ЛЕВ

Леви зараз не в кращій формі, тому не тільки се­зонні інфекції, а й нетактовні слова здатні негативно позначитися на вашому самопочутті та настрої. Не варто вирушати у подорож і дале­кі поїздки. Підвищується і ймовір­ність штрафів. Будьте розсудливі, не довіряйте сумнівним особам.

ДІВА

Дівам варто приділяти багато часу стосункам з партнерами. Колеги і ваша поло­винка можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї. Але й можуть завдати чи­мало занепокоєнь. Після 7-го чис­ла ситуація стане напруженішою, і Діви почуватимуться як у пастці.

ТЕРЕЗИ

У вас маса невідкладних справ, які забирають бага­то часу і сил. Ситуація ускладню­ється тим, що розраховувати мо­жете тільки на себе. Після 5-го числа не виключені конфлікти з на­чальством. Забудьте про претензії і особисті образи, захищайте тили, намагайтеся підтримувати гармо­нію у сімейних стосунках.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів тиждень складеться благополучно. У вас чудові шанси знайти ціка­ву і перспективну роботу, отрима­ти фінансову стабільність, реалі­зувати творчий потенціал. Після 6 березня можуть з’явитися при­води для занепокоєння. Ваша не­зговірливість здатна стати причи­ною службових конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться об­стоювати власні переконання. І підтримка близьких людей зараз вам особливо необхідна. Із задо­воленням допомагатимете роди­чам. Багатьох представників знака доля поставить у жорсткі умови. Ці випробування просто потрібно пе­режити.

КОЗЕРІГ

Козерогам треба багато спілкуватися. На вас чека­ють успішні ділові поїздки. Ймо­вірні приємні зміни в особистому житті: вам вдасться вирішити давні проблеми. Намагайтеся бути роз­судливими, тоді зможете уникнути багатьох проблем.

ВОДОЛІЙ

Завдяки інтуїції зумієте знайти найперспективніші проєкти, зможете успішно займа­тися продажами. Після 6 берез­ня бажано більше відпочивати. Бе­ріть відпустку і мандруйте кудись. У вас можуть з’явитися заздрісни­ки і суперники, які за вашою спи­ною плестимуть інтриги.

РИБИ

Вдало складеться перша половина тижня: зможе­те знаходити оптимальні рішення і найкоротші шляхи до мети. Зуміє­те вдало вкласти гроші. Попри фі­нансові успіхи, не забувайте, що гроші рахунок люблять, інакше ри­зикуєте все втратити. Після 5 бе­резня стосунки з оточенням ста­нуть напруженими, тому краще не розраховувати на їхню підтримку.

Схожі новини