Передплата 2024 «Добра кухня»

Легендарний адмірал Макрейвен відвідав Національну академію сухопутних військ

  • 14.11.2023, 14:44
  • 454

Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук

Фото: ФБ Павло Ткачук
Фото: ФБ Павло Ткачук

«Мав честь зустрітись та особисто поспілкуватись із Колишнім командувачем Командування спеціальних операцій США адміралом Вільямом Макрейвеном. Користуючись нагодою, обмінялись з адміралом Вільямом Макрейвеном думками щодо військового лідерства, ефективної мотивації та вишколу воїнів, із захватом слухав його історію, сповнену справжніх прикладів достойного служіння своєму народові та неоціненного військового досвіду», — пише Павло Ткачук.

Довідка

Адмірал Макрейвен ― досвідчений воєначальник, який брав участь у війнах в Іраку, Афганістані та Перській затоці. Йому належить ключова роль у плануванні та реалізації багатьох видатних спецоперацій США, зокрема ― місії з кодовою назвою «Спис Нептуна» (2011), коли був ліквідований Осама бен Ладен.

Також адмірал є автором низки книг про теорію та практику спецоперацій, про власний досвід в армії США, про лідерство та самодисципліну, а його книга «Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя… і, можливо, світ» є бестселером видання The New York Times і перекладена в тому числі українською.

Схожі новини