Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті правоохоронці вилучили у контрабандистів дрон та безакцизні сигарети

  • 27.07.2023, 17:15
  • 1 012

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону запобігли незаконному переміщенню через державний кордон тютюнових виробів без марок акцизного податку України

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

У рамках кримінального провадження за ч.1 ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», оперативники спільно зі співробітниками Бюро економічної безпеки України провели в Ужгородському районі слідчі дії за чотирма адресами можливого незаконного зберігання підакцизних та контрафактних тютюнових виробів. Фігуранти кримінального провадження потрапляли раніше у поле зору оперативників як такі, які, ймовірно, займалися незаконною реалізацією підакцизних товарів.

У ході санкціонованих обшуків у прикордонному населеному пункті Великий Березний у приватному будинку фігуранта кримінального провадження правоохоронці виявили 1800 пачок тютюнових виробів з маркуванням «Дюті Фрі» та квадрокоптер «Blue dragonfly u12 series». За інформацією оперативників, безпілотник планувався для переміщення контрабандного тютюну через українсько-словацький кордон.

Підакцизну продукцію вилучили встановленим законодавством порядком співробітниками територіального управління Бюро економічної безпеки України в Закарпатській області.

Тривають слідчі дії.

Схожі новини