Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Халява» для школярів у маршрутках

Відтепер львівські школярі можуть безкоштовно їздити у міських автобусах цілий рік. Відповідне рішення ухвалила сесія Львівської міськради

Досі пільговий проїзд для учнів збері­гався цілий рік тільки в електротранспорті. А безоплатний проїзд у міських автобусах діяв лише впродовж навчального року. Те­пер, як повідомили у пресслужбі ЛМР, учнів­ська карта «ЛеоКарт» чинна цілий рік в авто­бусах, трамваях та тролейбусах.

За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфра­структури ЛМР Олега Забарила, поки що учнівські карти «ЛеоКарт» отримала лише третина школярів Львівської громади. Тому наразі до учнів, які ще не мають «ЛеоКарт», у салонах міського транспорту будуть ло­яльними. Пан Забарило закликав учнів, які користуються громадським транспортом, але ще не мають «ЛеоКарт», та їхніх бать­ків не зволікати та оформляти транспортну картку. Адже планується, що безконтактна форма оплати запрацює на усіх видах гро­мадського транспорту у Львові до кінця літа. І в перспективі пільговики зможуть безко­штовно їздити у громадському транспор­ті виключно на основі транспортної картки «ЛеоКарт» — без будь-яких посвідчень.

Схожі новини