Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівська облрада позбавила повноважень депутатку Іванну Герус

  • 04.07.2023, 19:15
  • 1 236

На засідання 4 липня Львівська обласна рада достроково припинила повноваження депутатки від партії «Голос» Іванни Герус. «За» відповідне рішення проголосували 43 депутати

Іванна Герус. Фото з мережі
Іванна Герус. Фото з мережі

Ще в лютому 36-річна депутатка від «Голосу» Іванна Герус, яка очолювала комісію з питань освіти заявила, що складає мандат, оскільки хоче повністю присвятити себе роботі в благодійному фонді.

«24 лютого змінило життя усіх. Хтось пішов захищати рідну країну зі зброєю в руках, хтось змушений був залишити власну домівку, хтось став Героєм посмертно… Мене цей непростий час повернув до волонтерства. Спочатку ми „жили“ на „Арені“ — робили все можливе і неможливе, щоб знайти притулок для всіх, хто потребував. Згодом пощастило повернутися в громадський сектор… Мене запросили в благодійний фонд реалізовувати проєкти, які зараз допомагають підтримувати українців та відбудовувати країну. У такій роботі важливі цінності та принципи. Одним з ключових є принцип абсолютної незаангажованості та незалежності, що передбачає неможливість залучення в політичні процеси. Після непростих роздумів стало зрозуміло, що, на жаль, моя робота несумісна з іншим обов’язком — депутатством», — пояснювала вона.

Схожі новини