Передплата 2024 ВЗ

Російське Міноборони вперше після заколоту показало Шойгу

  • 26.06.2023, 09:45
  • 833

У ролику без звуку російський міністр зображений в одному зі штабів угруповання військ «Захід»

Сергія Шойгу. Фото з відкритих джерел
Сергія Шойгу. Фото з відкритих джерел

Про це повідомило Міноборони рф у Telegram.

Російське Міноборони опублікувало кадри нібито роботи міністра оборони Сергія Шойгу в передовому пункті управління «Західного» угруповання військ − це перша поява Шойгу на публіці після спроби заколоту в рф.

На кадрах, які опубліковані без звуку, міністр оборони рф спочатку летить у вертольоті, а після з’являється в приміщенні, де у нього за спиною присутній напис «Командний пункт угруповання військ (сил) «Захід». У цьому приміщенні він спілкується з генералами, але знову ж таки — без звуку.

«В ході роботи в зоні проведення спеціальної військової операції міністр оборони російської федерації генерал армії Сергій Шойгу перевірив передовий пункт управління одного з об'єднань „Західного“ угруповання військ», — йдеться в повідомленні прес-служби.

Міноборони рф та сам Шойгу жодним чином не коментували спробу заколоту ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина і подальші чутки про можливе звільнення російського міністра оборони. Також немає жодних коментарів про збиті під час заколоту російські вертольоти.

Як відомо, саме звинувачення Пригожина російської армії в тому, що вона завдала ракетного удару по тилових таборах найманців, стали причиною так званого «маршу за справедливість». Пригожин вимагав звільнення Шойгу.

Схожі новини