Передплата 2024 ВЗ

Прикордонний виш виборов Гран-прі у номінації «Інноваційна й наукова діяльність» та отримав золоті медалі у номінаціях виставки

  • 25.06.2023, 10:55
  • 555

Представники Національної академії Держприкордонслужби презентували свої здобутки на Чотирнадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Організатором онлайн-заходу традиційно стала компанія «Виставковий Світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Цьогоріч у виставці взяли участь 382 виші із багатьох областей України, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.

За результатами презентації робіт Національна академія виборола Гран-прі у номінації «Інноваційна й наукова діяльність», а також отримала золоті медалі у номінаціях виставки:

«Інтеграція освіти та науки України у європейський простір: здобутки, проблеми, перспективи»;

Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес: сучасні рішення та перспективи розвитку";

«Виховання національної еліти — запорука майбутнього розвитку українського суспільства».

Державна прикордонна служба України реформується за стандартами ЄС та НАТО. Зокрема, Національна академія Держприкордонслужби забезпечує високий рівень організації освітнього процесу, що гарантує отримання якісної вищої освіти. Прикордонна академія постійно впроваджує інновації в освітню діяльність та сприяє науковим дослідженням.

Схожі новини