Передплата 2024 «Добрий господар»

Першу партію гуманітарки, яку знайшли на складах біля Львова, повезли до Херсонської та Миколаївської областей

Резонансне викриття складу з гуманітарною допомогою розслідують за статтею ухилення від сплати податків та зборів

Фото Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Львівській області
Фото Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Львівській області

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури передають першу партію товарів гуманітарної допомоги з-за кордону, знайдених на незаконних складах біля Львова, до Херсонської та Миколаївської обласних військових адміністрацій. Це 150 тонн (або понад 763 піддони) з дитячими товарами, засобами гігієни, медикаментами та продуктами харчування нетривалого терміну зберігання. Товари призначені для потреб мешканців цих областей.

Про це повідомив в.о. керівника Територіального управління БЕБ у Львівській області Валерій Тацієнко.

Першу партію гуманітарної допомоги уже відвантажено до цих регіонів. Повезли вантажівками.

Рішення про зняття арешту з частини майна, яке зберігається на складі прийняв Личаківський районний суд м. Львова (з метою збереження економічної вартості продукції). Йдеться про понад 900 піддонів з побутовими товарами. Ці товари були виявлені у складському приміщенні у Львівській області наприкінці квітня. Речі ввезли на територію України через державний кордон без сплати податків та обов’язкових митних платежів.

А яка ситуація із розслідуванням цієї гучної кримінальної справи? У львівському БЕБ кажуть, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів).

Схожі новини