Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Я за ЗСУ, за перемогу, за мир і проти росії»

Скандальна Христина Горун записала відео, де ще раз вибачилась за образливі слова на адресу української армії: «зробила це не коректно, не правильно, не до місця і не там, де потрібно»

Христина Горун. Скріншот з відео
Христина Горун. Скріншот з відео

«Хочу вибачитися перед військовими ЗСУ, а також перед людьми, яких ранили мої слова. У мене не було мети комусь зашкодити, образити. Я просто висловила свою думку. Можливо, зробила це не коректно, не правильно, не до місця і не там, де потрібно», — записала відео з вибаченням на своїй сторінці в Фейсбуці львів‘янка Христина Горун. Перед тим вона вже записувала відео з вибаченням на своїй сторінці в Інстаграм. Хоча раніше зухвало говорила, що ніколи не вибачиться за свої слова.

«Шкода, що мене зрозуміли неправильно, сподіваюся повірите, що нікого не хотіла образити, — тепер каже Христина Горун. — Хочу всіх переконати, що я за ЗСУ, за перемогу, за мир і проти росії».

Нагадаємо, інцидент трапився 9 травня. Львів'янка Христина Горун публічно образила ЗСУ та висловилася на підтримку хлопців з Дніпра, які в салоні авто слухали у центрі Львова російську попсу. Згодом з’ясувалося, що Христина не вперше висловлює у своїх соцмережах антиукраїнську позицію. Через це львів'янка опинилася під слідством Управління СБУ у Львівській області. «Наші оперативники працюють над питанням щодо Христини Горун, — розповіла „ВЗ“ речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська. — Аби не нашкодити слідству, офіційна інформація буде оприлюднена згодом».

Схожі новини