Передплата 2024 ВЗ

Гурт Tvorchi з’явилися на відкритті Євробачення-2023 у символічному вбранні

  • 08.05.2023, 12:25
  • 1 574

У Ліверпулі 7 травня відбулася урочиста церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2023»

Гурт TVORCHI. Фото: Суспільне
Гурт TVORCHI. Фото: Суспільне

Учасники 37 країн пройшлися «бірюзовим хідником», продемонстрували свої образи та дали коротенькі інтерв'ю ведучим Тимуру Мірошниченку та Сем Квек. Перед єврофанами вже з’явився цьогорічний представник від України — дует Tvorchi.

Публіка Ліверпуля, яка зібралася подивитися урочисту церемонію відкриття конкурсу, зустріла Джеффрі Кенні та Андрія Гуцуляка гучними оплесками і синьо-жовтими прапорами.

Самі ж учасники Tvorchi обрали для виходу на «бірюзовий хідник» символічне вбрання. Вони з’явилися у чорно-червоних костюмах, на яких були написані імена дітей, які могли загинути. Та завдяки інкубаторам інтенсивної терапії, що придбали Tvorchi, вони вижили.

До речі, минулого року саме український колектив Kalush Orchestra виборов перше місце на «Євробаченні». Ведучий Тимур Мірошниченко поцікавився, чи зможуть TVORCHI повторити тогорічний тріумф українців та чи засмутяться вони, якщо не здобудуть перемогу. На це Джеффрі Кенні відповів, що найголовніше для них — це перемога України у війні з росією.

Схожі новини