Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Те, що ми закінчили свої стосунки — наше особисте»

Оксана Білозір прокоментувала факт розлучення з Романом Недзельським

Оксана Білозір. Фото з відкритих джерел
Оксана Білозір. Фото з відкритих джерел

Недавно «ВЗ» писав про розлучення зіркової пари — 65-річної народної артистки України Оксани Білозір з 55-річним музикантом, ексдиректором палацу «Україна» Романом Недзельським. Недзельський, як відомо, сам про це розповів і зізнався, що був проти розлучення, але через перебування на фронті не мав змоги навіть на суд приїхати.

На жаль, тоді співачка ніяк не прокоментувала цей факт.

А тепер, мабуть, після того, коли про розлучення зіркової пари не написав хіба що лінивий, вирішила розповісти — що і як є насправді.

За словами народної артистки, «ніякої сенсації немає… Уся сенсація полягає у тому, що ми вже понад десять років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі».

А ще артистку обурило, що інтерв'юєр вирвав слова її колишнього чоловіка із контексту.

«Роман прекрасно знав (про розлучення), і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці… Звичайно, сам процес неприємний… І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього», — сказала Оксана Білозір.

В інтерв'ю Роман Недзельський казав, ніби не спілкується з ексдружиною. Натомість Білозір стверджує інакше.

«Це все так підвів ведучий, який брав в нього інтерв'ю. Починали розмову зовсім по-іншому: як служити, як воювати. Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки — це наше приватне і наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно і дивно. Зараз іде війна, і замість того, щоб позитивні моменти озвучувати, вихопили якийсь емоційним момент і на ньому накрутили цілу історію. Кожна людина має право на емоції. Може у нього настрій був поганий, може якась хвиля підійшла», — каже співачка.

Артистка сказала, що пишається своїм колишнім чоловіком, який нині боронить нашу країну в лавах ЗСУ. Вона пояснила, що Недзельський навіть не чекав початку повномасштабного вторгнення, а ще в січні 2022 року пішов добровольцем служити.

«Він комісований, тому за станом свого здоров’я не мав іти. Але це було його покликанням. Тому звертати увагу на якісь емоційні хвилі, які зараз в нього є, це нечесно навіть щодо його позиції і того, що він робить сьогодні, як і багато наших чоловіків. Я ним пишаюся», - сказала Білозір.

Схожі новини