Передплата 2024 «Добра кухня»

Прикордонники спільно з Бюро економічної безпеки виявили в місті Кілія підакцизний товар на понад пів мільйона гривень

  • 26.04.2023, 16:15
  • 844

В результаті реалізації оперативної інформації прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками Бюро економічної безпеки виявили в домоволодіннях міста Кілія контрафактні тютюнові вироби та алкоголь, що мали реалізовуватись на півдні Одещини

Підакцизний товар. Фото: ДПСУ
Підакцизний товар. Фото: ДПСУ

Обшуки проводились за дорученням детектива БЕБ за санкцією суду. В результаті проведених слідчих дій виявлено 7160 пачок сигарет в асортименті, без марок акцизного податку, 440 л спирту, 120 л ігристого вина, 14 л бренді, 1600 гривень. Загальна сума оцінки склала 610 000 грн. Вищевказаний товар вилучено співробітниками ТУ БЕБ для проведення подальшої експертизи.

По двом фігурантам справи очікується внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст. 199 КК «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» та ч.1 ст.204 КК «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Схожі новини