Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Трускавці затримали чоловіка, який зарізав свого брата

  • 20.04.2023, 17:15
  • 2 971

На Львівщині поліцейські затримали мешканця Сумської області, причетного до вбивства свого молодшого брата. Злочин був вчинений на Сумщині

Зловмисник. Фото: Поліція Львівської області
Зловмисник. Фото: Поліція Львівської області

«Тіло 14-річного хлопчика, мешканця одного з сіл у Сумській області, з ознаками насильницької смерті було виявлене 18 квітня у господарському приміщенні за місцем проживання. На тілі загиблого співробітники поліції Сумщини виявили ножові поранення в ділянці горла та інші тілесні ушкодження, які стали причиною смерті», — зазначили правоохоронці.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Проведеними заходами правоохоронці Сумщини встановили, що до вбивства неповнолітнього причетний його старший брат віком 23 роки, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і проживав у тому ж будинку. Злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів.

19 квітня оперативники поліції Львівщини виявили чоловіка у місті Трускавець Дрогобицького району, куди він прибув потягом, — розповіли правоохоронці.

Схожі новини