Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 24 по 30 квітня 2023 року

  • 24.04.2023, 07:00
  • 2 287

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Останній тиждень квітня — сприятливий час для вирішення важливих питань, укладення догово­рів, знайомства з потрібними людьми. Не відмовляйте нікому у підтримці, проявляйте терпіння і лояльність до чужих слабкостей і помилок. Пройшовши через смугу перешкод, знайдете сили, впевненість у собі і цінний досвід, який знадобиться у найближчому майбутньо­му.

ТЕЛЕЦЬ.

Цього тижня Тельці погано почуватимуться: загальні нездужання, втома, занепад сил — не дивно, що ваші спроби досягти мети призводять до суцільних розчарувань. Зробіть паузу, займіться влас­ним здоров’ям. Візьміть відпустку і поїдьте хоч на тиж­день відпочити. Вільні Тельці мають шанс зустріти су­путника (або супутницю) життя і побудувати міцні стосунки.

БЛИЗНЮКИ.

Кінець квітня для Близнюків — час реалізації ам­біцій. Зараз для вас важливо відчувати, що вас цінують, люблять, поважають. Виявляйте цікавість до проблем друзів і близьких, інакше ризикуєте опинити­ся без їхньої підтримки. Правда, вас більше приваблю­ють нові знайомі, однак спочатку переконайтеся, що вони не мають корисливої мети.

РАК.

На вас чекають приплив натхнення, творчої енергії, удача, позитивний настрій. Не звер­тайте уваги на перешкоди: ви з легкістю їх подолаєте. Цього тижня вам вдасться на 100 відсотків розкрити свої таланти.

ЛЕВ.

Самопочуття залишає бажати кращого, і спра­ви йдуть не дуже гладко. З іншого боку, ваші благородні наміри, широта душі і відкритість притягу­ватимуть до вас цікавих людей. Ви станете більш по­пулярні. Тільки про себе не забувайте: ви зараз осо­бливо вразливі, і надмірна активність здатна не тільки підірвати ваше здоров’я, а й стати причиною депресії.

ДІВА.

На вас чекає яскравий, цікавий, творчий тиж­день. Будете активно брати участь у колектив­них проєктах, зможете розкрити свої організаторські здібності. Не бійтеся відповідальності. У першій поло­вині тижня доведеться зіткнутися з нерозумінням ко­лег. Ви почуваєтеся абсолютно вільними, ваш інтелект на висоті, тому не буде складно грамотно прорахувати кожен крок на шляху до успіху.

ТЕРЕЗИ.

Будьте уважні до всього, що відбувається навко­ло, намагайтеся глибше вникати в суть речей, інакше опинитеся у полоні помилок. Намагайтеся ігно­рувати дрібні неприємності, не зациклюйтеся на про­блемах, інакше посієте у своїй душі непотрібні страхи і сумніви. Добре, якщо друзі і родичі вас підтримують.

СКОРПІОН.

Тиждень виявиться цікавим і насиченим періо­дом: зустрічі, поїздки, активне спілкування, об­говорення нових ідей і планів на майбутнє, які, якщо ви докладете зусиль, неодмінно здійсняться. Правда, і труднощів очікується чимало: врахуйте, що відповіді на найважливіші питання не варто шукати на поверхні. Піс­ля 26 квітня з’явиться можливість пристойно заробити.

СТРІЛЕЦЬ.

В останній тиждень квітня відчуєте втому, але в цілому це позитивний час, особливо для зу­стрічей і публічних виступів. Доведеться добре попра­цювати, щоб зберегти фінансову стабільність. Нама­гайтеся більше відпочивати, відновлювати енергію, інакше незабаром почуватиметеся, як вичавлений ли­мон. Не особливо розраховуйте на допомогу колег.

КОЗЕРІГ.

Цього тижня у Козерогів багато сприятливих можливостей для реалізації мети. Не проґав­те шансу. Втім, труднощі вас не лякають і ви готові сприймати їх як виклик. Зараз краще займатися тео­рією, розробкою стратегії, а конкретні дії (в тому чис­лі прийняття важливих рішень, зустрічі, переговори та інші заходи) відкласти до кращих часів. Заради свого здоров’я не забувайте про відпочинок.

ВОДОЛІЙ.

З’явиться інтерес до подорожей. Сприятливий тиждень для встановлення ділових контактів. Найскладніше для вас — подолати внутрішні обмежен­ня, звільнитися від стереотипів, які давно заважають вам мислити масштабно. Заздрісники і конкуренти плестимуть інтриги. Заручіться підтримкою надійних друзів і партнерів.

РИБИ.

Цього тижня вам доведеться залагоджувати фі­нансові питання. Деяким Рибам доведеться об­стоювати свої майнові і фінансові права в суді. І в цьому сенсі цей тиждень — не найкращий час. Якщо є можли­вість, відкладіть слухання. Проблем достатньо, а енергії не вистачає. Використайте вихідні для відпочинку.

Схожі новини