Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 17 по 23 квітня 2023 року

  • 17.04.2023, 07:00
  • 2 357

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Будь-які пропозиції, які будуть надходити цьо­го тижня, перевіряйте тисячу разів. Наївність може зіграти з вами злий жарт! На початку тижня ви­никне бажання нічого не робити. Перетерпіть цей пе­ріод. Він — лише сигнал про те, що ви втомилися, і вам негайно потрібна відпустка.

ТЕЛЕЦЬ.

Хороші новини чекатимуть на вас на початку тижня. Тільки не святкуйте перемогу завчасно. Постарайтеся втримати її у таємниці, щоб не наврочи­ти. Сприятливий тиждень для ґрунтовної роботи. Мо­жете сміливо навантажувати себе на повну котушку.

БЛИЗНЮКИ.

В особистих стосунках на неодружених очіку­ють кардинальні зміни. Можливо, ви отримає­те пропозицію руки і серця. Вільним Близнюкам можна розраховувати на приємне знайомство. Одруженим варто більше уваги приділяти своїй «половинці». Не перевантажуйте себе роботою. Навіть якщо збираєте «вершки» своєї роботи, подбайте про відпочинок.

РАК.

Настав тиждень, коли можна хоч чимось уріз­номанітнити ваше життя. Ймовірно, час зміни­ти сферу діяльності або знайти собі нових друзів? По­їздки, заплановані на цей тиждень, будуть вдалими. А ось ділові питання зараз краще не вирішувати. Робо­та над ними відбуватиметься з великими труднощами. Відкладіть важливі питання до літа.

ЛЕВ.

Цього тижня краще не імпровізувати. Навпаки, складіть чіткий план дій. Тільки у цьому випад­ку успіх забезпечений. Може накопичитися напруга у стосунках з коханою людиною. Вам необхідно разом поїхати у відпустку або вибратися у культпохід чи в гори у вихідні. Це може бути і коротка поїздка, голо­вне, щоб ви були разом.

ДІВА.

Домашній побут поглине Дів повністю. Зре­штою, ви втомитеся і вам буде потрібний від­починок. Краще, якщо ви проведете його на свіжому повітрі, — це додасть сил. Уважно добирайте слова у спілкуванні з близькими родичами. Можете мимо­волі образити їх і потім довго будете просити про­бачення.

ТЕРЕЗИ.

Робочі думки та ідеї, які будуть постійно у вас з’являтися, обов’язково озвучуйте начальству. Особливо підходить для цього понеділок, 17 квітня. З дітьми зараз краще підтримувати хороші стосунки, інакше вони можуть залишити вас осторонь від важли­вих подій у їхньому житті.

СКОРПІОН.

Період сприятливий для зачаття. Якщо ви одру­жені давно і мріяли про дитину, зараз саме час дати собі шанс! Сваритися цього тижня не можна. На­впаки, постарайтеся підтримувати в собі спокій і гар­монію. Відмовтеся від важкої і шкідливої їжі.

СТРІЛЕЦЬ.

З фінансами Стрільцям цього тижня не по­щастить. Очікуються непередбачувані витра­ти, можливо, близькі попросять у вас позичити чима­леньку суму. Не скупіться: все буде повернуто вчасно. На роботі будьте напоготові! Ймовірно, проти вас вла­штовують змову. З’ясуйте, хто організатор, і погово­ріть з цією особою тет-а-тет.

КОЗЕРІГ.

Усе хороше, що має статися з вами найближ­чим часом, прийде до вас несподівано. Цьо­го тижня краще нічого не планувати: все одно все піде не за планом. Можливі сварки з вашими половинками і навіть розставання. Правда, вони будуть недовгими, і незабаром союз відновиться.

ВОДОЛІЙ.

Навіть скептикам у найближчий тиждень краще покластися на інтуїцію. Вона буде правити ва­шим світом. Остерігайтеся хвороби. На роботі буде багато паперової тяганини. У перервах між роботою налагоджуйте стосунки з колегами за горнятком кави.

РИБИ.

Тиждень буде непростим, але дасть гарні пло­ди. Наприкінці тижня будете виснажені, зате за­доволені собою. 20 квітня деякі Риби можуть отримати знак від долі, який змусить задуматися про кардиналь­ні зміни. Перш за все вони очікуються на особистому фронті.

Схожі новини