Передплата 2024 ВЗ

Олександра Ганущина виключать з партії «Євросолідарність» та позбавлять мандата

  • 08.04.2023, 19:15
  • 6 178

Партія «Європейська солідарність» заявила про виключення з партії та позбавлення мандата депутата Львівської облради Олександра Ганущина

Олександр Ганущин. Фото з відкритих джерел
Олександр Ганущин. Фото з відкритих джерел

Відповідне рішення прийняла рада Львівської територіальної організації партії. Таким чином Олександра Ганущина покарали за те, що він став одним із ініціаторів відставки голови ЛОР Ірини Гримак.

Як зазначається в партійному повідомленні, Олександр Ганущин не підтримав ініціативу про повернення виплат військовим в тилу та долучився до відставки голови облради Ірини Гримак.

«На жаль, в цій провокації взяв участь і депутат фракції «Європейська солідарність» — Олександр Ганущин. Не можна прикриватися військовою формою та не підтримувати звернення щодо повернення виплат військовим. Такі дії йдуть в розріз з позицією нашої політичної сили та порушують програмні засади та статут партії «Європейська солідарність», — йдеться в повідомленні партії.

Тому рішенням ради Львівської територіальної організації «ЄС» розпочато процес припинення членства у партії Олександра Ганущина та відкликання його з депутатства у Львівській облраді за народною ініціативою (застосування імперативного мандата). Про це скеровані відповідні подання.

Схожі новини