Передплата 2024 ВЗ

У Львові на хабарі затримали заступника начальника кримінальної поліції, — прокуратура

  • 05.04.2023, 10:30
  • 1 018

У Львові на хабарі 3 000 доларів США затримали заступника начальника сектору кримінальної поліції одного із районних управлінь. Він вимагав гроші за закриття кримінального провадження

Фото: прокуратура Львівської області
Фото: прокуратура Львівської області

Про це розповіли у прокуратурі Львівської області.

Відомо, що поліцейський вимагав та отримав 3 000 доларів США за не притягнення особи до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.

Зокрема, цього року, в березні, в одному із ресторанів у Львові відбулась бійка. Один із відвідувачів отримав легкі тілесні ушкодження. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження.

«В подальшому, незважаючи на відсутність будь-яких претензій від потерпілої сторони, посадовець висунув батькові одного з учасників бійки вимогу про необхідність надання йому неправомірної вигоди. У разі відмови надати кошти правоохоронець обіцяв притягнути його сина до кримінальної відповідальності», — повідомили у прокуратурі.

В СБУ зазначили, що поліцейський вимагав хабар від військового. Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому», під час отримання хабаря у розмірі 3 000 доларів США.

Слідчі повідомили затриманому про підозру. Наразі триває досудове розслідування.

Схожі новини