Передплата 2024 ВЗ

У Чернівецькій області затримали 12 порушників кордону

  • 03.04.2023, 14:00
  • 509

Упродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 12 громадян, які намагалися незаконно потрапити до Молдови й Румунії

Минулої ночі військовослужбовці оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно із прикордонним нарядом відділу «Сокиряни», на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області, зупинили для перевірки автомобіль марки «Фольксваген». У салоні авто перебували четверо громадян України призовного віку. Чоловіки, мешканці Житомирської, Харківської та Чернівецької областей, зізналися про намір незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.

Окрім цього, на минулих вихідних охоронці кордону відділів прикордонної служби «Порубне», «Фальків» та «Селятин» у п’ятьох випадках затримали ще 8 військовозобов'язаних, які незаконно намагалися перетнути кордон з Румунією. Порушниками кордону виявилися мешканці Вінницької й Чернівецької областей.

Усіх чоловіків скерували до прикордонних підрозділів для складання матеріалів та притягнення до відповідальності за ст.204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Схожі новини