Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 3 по 9 квітня 2023 року

  • 03.04.2023, 07:00
  • 2 081

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Цього тижня Овнам доведеться перевірити свій організм на міцність і витривалість, тому чудове здоров’я і сила духу вам не зашкодять. Уже з вівторка зовсім не зайвою буде подальша профілактика і зміц­нення здоров’я. У п’ятницю вам доведеться відстою­вати свої інтереси і думку перед оточенням.

ТЕЛЕЦЬ.

Тельців цього тижня чекають приємні моменти в особистому житті, яке нарешті починає нала­годжуватися. Не прагніть осягнути все і відразу, прак­тикуйте поступовість. Затишок і спокій вдома, роман­тичні зустрічі, любовні переживання — що може бути прекрасніше. Насолоджуйтесь, поки у вас є можли­вість.

БЛИЗНЮКИ.

Попри негаразди на початку тижня, на Близ­нят очікує приємний період, коли неприємності розсмоктуються самі по собі. У середу, якраз посеред робочого тижня, у вас відбудеться переоцінка ціннос­тей, ви подивитеся на речі по-новому. На вихідних до­машні справи порадують, та й особисте життя незаба­ром налагодиться.

РАК.

Для Раків настає період одкровень і душевних розмов. Наступного тижня сприятливо ділити­ся планами і проблемами з близькими — від цього не­приємності здадуться не такими вже страшними, а хо­роші моменти, навпаки, посиляться багаторазово. У важкі моменти не забувайте, що у вас є друзі.

ЛЕВ.

Левів нарешті чекає спокійний і умиротворений період, коли можна вдатися до роздумів, спо­стережень і філософського настрою. Весь тиждень ви можете дозволити собі бути невибагливими як до себе, так і до оточення. У вас з’явиться чудова можли­вість відпочити і насолодитися життям.

ДІВА.

Дівам удача посміхнеться у першій половині тижня. Ви з задоволенням можете пожинати плоди своєї наполегливої і тривалої праці, яку здійсни­ли в недалекому минулому. Навіть не дуже сприятливі ситуації ви здатні змінити на свою користь. Але в кінці тижня ваша активність буде знижуватися.

ТЕРЕЗИ.

Для Терезів цього тижня настає відповідаль­ний, можна сказати, доленосний період. У чет­вер ви повинні будете прийняти важливе рішення, від якого багато в чому залежатиме ваше майбутнє. Від­кладати не варто, оскільки ви ризикуєте втратити свій шанс на успіх. Не хвилюйтеся, інтуїція вам підкаже ві­рний шлях.

СКОРПІОН.

Для Скорпіонів цього тижня, згідно з прогно­зом, не очікується великих неприємностей. Од­нак будьте уважні, намагайтеся не допускати промахів і помилок у своїй роботі. У вихідні дні вам буде важли­вою підтримка близьких людей — намагайтеся не об­ражати їх і не провокувати на сварки. Можливе незду­жання.

СТРІЛЕЦЬ.

Стрільці цього тижня відчують себе впевненими у своїх силах. У вас відбувається переоцінка цін­ностей, якій ви самі здатні здивуватися і порадіти, а та­кож вразити оточення. Ви легко і спокійно будете реа­гувати на ті речі, які зовсім недавно могли вивести вас із себе і зіпсувати стосунки.

КОЗЕРІГ.

Козероги цього тижня будуть сповнені спо­кою, доброзичливості і заспокоєння, що не­гайно позначиться на ваших відносинах з оточен­ням. Ви відкриті до людей, ви здатні полюбити весь світ, і світ у відповідь також полюбить вас. У сім'ї па­нуватиме довгоочікувана гармонія і взаєморозумін­ня.

ВОДОЛІЙ.

Водолії цього тижня будуть занадто чутливі і вразливі. У вівторок або середу ви ризикуєте в усіх сферах свого життя накоїти зопалу багато недо­цільних вчинків, про які згодом можете пошкодувати. Не поспішайте рубати з плеча, і перш ніж приймати рі­шення — гарненько подумайте.

РИБИ.

Для Риб прийдешній тиждень буде важким у взаєминах з партнерами. У понеділок з’явиться необхідність обманювати, хитрувати і викручуватися. Однак не варто цього робити, інакше вас можуть не­правильно зрозуміти, а це зашкодить вашим планам і репутації. Уже наприкінці тижня ситуація зміниться на краще.

Схожі новини