Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські музиканти запрошують у філармонію на найчуттєвішу музику при свічках

  • 27.03.2023, 12:31
  • 785

Музика, що наповнює з перших нот та дарує надію. 2 квітня у Львівській національній філармонії відбудеться 4 подія проєкту «Музика при свічках». Початок о 18:00

Цього разу львівські музиканти підготували для слухачів чуттєву та надзвичайно красиву програму, сповнену великої палітри почуттів, а концерт стане незабутньою подію для поціновувачів популярної класики.

Назву «Stabat Mater» концерт отримав завдяки відомій композиції Джованні Баттіста Перголезі. Композиція є одним з найвідоміших творів барокової музики, присвячена Діві Марії та описує її біль під час розп’яття її сина Ісуса Христа. Музика «Stabat Mater» наповнена емоційністю і глибокою вірою.

Також у програмі вечора — твори Самюеля Барбера, Жака Оффенбаха та Георга Фрідріха Генделя. Виконають їх відомі львівські музиканти: Анна Шумаріна — сопрано, Лілія Нікітчук — мецо-сопрано, Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії. Диригентом події буде Володимир Сивохіп.

«Концерт неодмінно стане незабутнім музичним вечором для усіх та зможе вразити навіть найвибагливіших слухачів. Він точно залишить надовго залишить у пам’яті неповторний музичний слід», — запрошують організатори.

«Stabat Mater» стане 4 подією із масштабного циклу «тихих» проєктів, які об'єднує назва «Музика при свічках». Це події без яскравих світлових чи шумових ефектів, наповнених музикою, яка дозволить у наш складний час «перезавантажитись», знайти час для себе та хоч трішки переключитися.

Квитки на подію за посиланням: https://soldout.ua/event/1118-stabat-mater-music-by-candlelight

Схожі новини