Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Голосування за кандидатів до Антикорупційної ради

  • 24.03.2023, 10:47
  • 603

Сьогодні, 24 березня з 8:00 до 20:00 відкрито голосування за кандидатів до Антикорупційної ради при Міністерстві оборони України

Фото: mil.gov.ua
Фото: mil.gov.ua

Про це повідомили в фейсбук МО.

Проголосувати за бажаного кандидата можуть всі українці.

«Сьогодні з 8:00 до 20:00 на платформі Національного агентства з питань запобігання корупції проходить відкрите загальнонаціональне онлайн-голосування за майбутніх членів Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України», — йдеться у повідомленні.

Проголосувати можна за посиланням.

Ознайомитися з інформацією про претендентів — тут.

У списку вказані 29 осіб, які представляють річні громадські організації. Для участі у конкурсі попередньо подали заявки 53 кандидати, втім не всі були допущені до участі.

Формування антикорради почалося після низки повʼязаних із МО скандалів, зокрема щодо закупівель харчування для військових. Згідно з законодавством, громадська антикорупційна рада при Міністерстві оборони України є постійним колегіальним консультативно — дорадчим органом Міністерства оборони України, утвореним для участі громадськості у забезпеченні оцінки корупційних ризиків у Міноборони для формування відповідних антикорупційних заходів. Антикорупційна рада підзвітна Міністру оборони України.


Джерело: МО

Схожі новини