Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Що, російський папік виявився багатшим за інших?

Організатори «Місіс Всесвіт» пояснили, чому перемогла представниця рф Олена Максимова. За їх логікою, коронована переможниця з республіки удмуртії не належить до рф — це, мовляв, тимчасово окупована федерація

Коронована учасниця рф Олена Максимова мешкає у республіці удмуртії, яку організатори не вважають росією…
Коронована учасниця рф Олена Максимова мешкає у республіці удмуртії, яку організатори не вважають росією…

Володаркою титулу «Місіс Всесвіт» стала 34-річна росіянка Олена Максимова. Представниця країни-терористки родом із села Гия в Удмуртській Республіці, а зараз мешкає в місті Іжевську, де керує мережею мовних центрів. Конкурс «Місіс Всесвіт» цьогоріч відбувся у Софії - столиці Болгарії. Торік перемогу отримала теж учасниця з рф (на конкурсі краси представляла Грузію).

Нагадаємо, цьогоріч у конкурсі краси для заміжніх дам свої сили пробували п‘ять жінок з України. Володарка титулу «Місіс Львів» Наталія Іванова виборола титул «Місіс Топ-Європа», потрапила в 25-ку найвродливіших жінок на планеті. У конкурсі брали участь 120 заміжніх жінок віком 18−55 років.

Перемога росіянки на «Місіс Всесвіт» неабияк розчарувала користувачів соцмереж. Найбільше обурив той факт, що на заході такого масштабу перемогу віддають представниці країни-терористки, яку взагалі варто бойкотувати в усьому світі, поки окупанти в Україні продовжують знищувати мирні міста та вбивати мирних людей…

Українці намагаються достукатися до організаторів конкурсу, вимагають офіційно пояснити такий ганебний вчинок.

Реакція соцмереж така: «Чому до участі допустили росіянку? Її країна щодня бомбардує українські міста. Ллється кров військових, дітей, жінок. Ви у своєму розумі?», «Що, російський папік виявився багатшим за інших?», «Серйозно? Росіянка? Що вона взагалі там забула?».

Журналістка «ВЗ» звернулася за коментарем до національної директорки конкурсу «Місіс Всесвіт» в Україні Уляни Оксенюк.

Пані Уляна досі не може відійти від шоку. Про участь росіянок знала заздалегідь. Виявилося, їх на конкурсі було аж чотири, серед яких жителька із санкт-петербурга, москви…

«Учасниця із санкт-петербурга просто переслідувала наших жінок у Болгарії, поводилася, м‘яко кажучи, дивно, — каже пані Оксенюк. — Коли мої дівчата почали співати на сцені „Червону руту“, підбігла і почала співати разом з ними… Всі інші чотири учасниці рф і, зокрема, переможниця конкурсу, поводилися непомітно та не завдавали клопотів українській делегації».

Уляна Оксенюк каже, що після конкурсу поцікавилася в організаторів, чому корону дали саме представниці росії.

«Говорила з організаторами, — продовжує розмову Уляна. — Їхня позиція — мовляв, це не росія, а окрема федерація (іжевськ — столиця республіки удмуртія), яка окупована тимчасово — бо скоро росія розпадеться. До речі, на конкурсі взагалі не звучало слово росія. Ніде! Після оголошення переможців конкурсу, усі шукали в пошуковці Інтернету, де знаходиться удмуртія… З присутніх ніхто не знав, де це».

Уточнила, чи варто було українкам їхати у Болгарію на цей конкурс, оскільки головний меседж нашої делегації - донести міжнародній аудиторії правду про війну в Україні. Чи хочуть організатори та журі чути правду, віддаючи корону росіянці та беручи в конкурс чотири учасниці з рф?

«Нам вартувало там бути, бо це велика міжнародна аудиторія. Усі жінки ще раз почули про нашу біду. Багато хто допомагає. Багато з них запропонували свою підтримку, будемо думати, як її реалізовувати», — підсумувала Уляна Оксенюк.

Схожі новини