Передплата 2024 «Добрий господар»

Курсанти-прикордонники вибороли призові місця на чемпіонаті Європи та Кубку світу з універсального бою

  • 24.10.2022, 17:00
  • 692

Представники Національної академії Держприкордонслужби України у Національній збірній взяли участь у міжнародних змаганнях з універсального бою, які минулого тижня відбулися у Туреччині

Спочатку спортсмени-прикордонники вибороли чимало призових місць на Чемпіонаті Європи, який завершився 21 жовтня. Так, у розділі Light перше місце у ваговій категорії до 90 кг серед чоловіків посів курсант факультету правоохоронної діяльності Данило Семеняка, друге місце у ваговій категорії до 60 кг серед юніорів (18−20 років) виборов курсант факультету безпеки державного кордону Максим Слишинський, а бронзу у ваговій категорії до 80 кг серед юніорів отримав курсант факультету безпеки державного кордону Давид Гнатюк.

У розділі Classic золотим призером у ваговій категорії до 60 кг серед юніорів (18−20 років) став курсант Максим Слишинський, а у ваговій категорії до 80 кг перше місце посів курсант Давид Гнатюк. У ваговій категорії до 75 кг серед чоловіків срібло виборов курсант факультету безпеки державного кордону Богдан Сахарнян. Також срібним призером, але у ваговій категорії до 90 кг, став курсант Данило Семеняка.

Високі результати показали спортсмени Національної академії й на Кубку світу з універсального бою, фінал якого відбувся в турецькому місті Кіріш 23 жовтня. В розділі Light друге місце у ваговій категорії до 90 кг серед чоловіків посів курсант Данило Семеняка. Серед юніорів бронзу у ваговій категорії до 60 кг отримав курсант Максим Слишинський, а курсант Давид Гнатюк зумів вибороти золоту медаль у ваговій категорії до 80 кг.

У розділі Classic на другому місці у ваговій категорії до 60 кг серед юніорів опинився курсант факультету безпеки державного кордону Максим Слишинський, перше місце у ваговій категорії до 80 кг серед юніорів посів курсант факультету безпеки державного кордону Давид Гнатюк. Срібними призерами в розділі Classic серед чоловіків стали курсанти Богдан Сахарнян (у ваговій категорії до 75 кг) та курсант Данило Семеняка (у ваговій категорії до 90 кг).

Також під час змагань доценту кафедри фізичної підготовки та особистої безпеки підполковнику Андрію Чудику присвоїли категорію судді міжнародної категорії з універсального бою.

Схожі новини