Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Зрозуміло, якби стирали з землі захід України»: «слуга» Богуцька вляпалась у скандал

  • 09.10.2022, 14:15
  • 2 887

Одіозна депутатка від «Слуги народу» Ліза Богуцька, яка регулярно вляпується у публічні скандали, зробила гучну заяву щодо поділу України на сорти

Народна депутатка від «Слуг народу» Ліза Богуцька написала скандальний пост. Спочатку вона розповіла про звірства росіян, а згодом у своєму тексті почала ділити Україну на схід і захід.

«Жахлива думка, але було б зрозуміло, якби вони (росіяни — ред.) стирали з землі Західну Україну. Типу, боролися б з „бандерівщиною“. Але вбивати масово і знищувати саме південний схід, який вони вважали „малоросією“ — це за межею», — резюмувала нардепка.

«Який сором! Знову ділити Україну на сорти і заявляти, що знищення якоїсь її частини путіним може бути більш виправданим. Допис не якогось невідомого користувача Фейсбуку, а депутата парламенту, та ще й від владної більшості!», — відреагував нардеп Володимир В’ятрович.

«Моя колега зі „Слуг народу“ Ліза Богуцька написала дивний пост. Про звірства російських нацистів, які в мене викликають сльози, співчуття до жертв і ненависть до вбивць. Але далі… Їй було б зрозуміло, якби стирали з землі Західну Україну. Чому, Лізо???», — прокоментував ситуацію депутат Микола Княжицький.

Схожі новини