Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Впізнала чоловіка за синім і жовтим браслетиками, з якими не розлучався з 2014 року»

Рука похованого під Ізюмом, фото якої облетіло світ, належить 36-річному військовослужбовцю 93-ї бригади «Холодний Яр» Сергію Сові з Нікополя

Фото з відкритих джерел 
Фото з відкритих джерел 

Стало відомо, що рука із синім і жовтим браслетами (тіло закатованого чоловіка дістали під час ексгумації у лісі під Ізюмом Харківської області) — це останки українського воїна Сергія Сови. Жителька Нікополя Оксана Сова впізнала тіло свого чоловіка за татуюванням на тілі та двома браслетами у патріотичному стилі. У бійця ЗСУ залишилося двоє маленьких дітей.

«Впізнала свого чоловіка за численними татуюваннями й жовто-синіми браслетиками, з якими Сергій не розлучався з 2014 року, — розповіла пані Оксана. — Ці браслетики, як обереги, йому подарували діти. Старший син Марат написав листа президенту України, просить сприяти швидшому поверненню тіла батька до рідного міста для гідного поховання. Син хоче, аби його батька нагородили як Героя. На жаль, посмертно…».

Сергій Сова був кандидатом у майстри спорту (бокс), чемпіоном України серед юніорів. Під час АТО у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» боронив Піски, доставляв боєприпаси в Донецький аеропорт.

Схожі новини