Передплата 2024 «Добра кухня»

Новий кавер від Заліска: «Воля і свобода» залунала українською

  • 30.08.2022, 12:17
  • 2 931

З часу повномасштабного вторгнення росії в Україну популярні українські артисти не втомлюються піднімати бойовий дух українського народу, записуючи нові пісні про Україну та її боротьбу

Так, нещодавно ЗАЛІСКО записав кавер-версію на відомий польський хіт. Йдеться про польську пісню «Niech żyje wolność», що в перекладі означає «Воля і свобода».

Як розповів артист, спочатку він зв’язався з автором пісні Марціном Міллєром (M. Miller), запропонував зробити офіційну українську версію, на що співак з групи «Boys» погодився і зазначив, що в даній ситуації ця пісня може бути дуже актуальною і підніматиме дух наших братніх народів, а також побажав українцям якнайшвидшої перемоги!

Тільки за перші десять днів пісня в українському варіанті набрала на YouTube каналі 190 тис. переглядів, безліч схвальних відгуків і увійшла в десятку найпопулярніших пісень країни. А у FaceBook уже більш ніж 1.2 млн. переглядів.

«Я радий, що люди знають цю пісню в польському варіанті, а тепер мають змогу підспівувати її українською! І впевнений, що цей хіт, який буде звучати на наших благодійних концертах Команди „А“, буде піднімати людям і настрій, і наш незламний український дух!», — зазначив співак ЗАЛІСКО.