Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Чоловік реєстрував Mazda CX-9… Виявилося, що автомобіль — у базі розшуку «Інтерпол»

Як автомобіль був розмитнений і потрапив на територію України?

Сервісний центр МВС у Львівській області повідомив: «Не втрачаємо пильності ні на мить! До сервісного центру МВС у місті Стрий звернувся чоловік для реєстрації автомобіля Mazda CX-9, котрий був привезений в Україну зі Сполучених Штатів Америки. Під час проведення перевірок за наявними базами було виявлено, що автомобіль знаходиться у міжнародній базі розшуку „Інтерпол“. Звісно, реєстраційні дії було зупинено, а про інцидент повідомили поліцію. Закликаємо, будьте пильними під час купівлі автомобілів, аби не стати черговою жертвою шахраїв».

Цікаво, як автомобіль був розмитнений і потрапив на територію України? Чи був викрадений?

Речник регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Сергій Бобра розповів журналістці «ВЗ»: «Чоловік реєстрував автомобіль привезений з США. Орієнтовна вартість такого автомобіля в Україні становить 40 тисяч доларів. Після виявлення, що автомобіль у розшуку Інтерполу, була викликана слідчо-оперативна група Стрийського ВП ГУНП. Далі із ситуацією будуть розбиратися правоохоронці».

А тим часом …

Кілька днів тому під час реєстрації у сервісному центрі МВС у Львові мотоцикла Kawasaki Vulcan S виявлено, що транспортний засіб також знаходиться у розшуку генерального секретаріату Інтерполу.

І ще один транспортний засіб, що перебуває в розшуку Інтерполу, намагались зареєструвати у сервісному центрі м. Стрий. Мотоцикл Kawasaki Z750 оранжевого кольору горе власник ввіз в Україну з-за кордону.

«Звісно ж, реєстраційні дії було призупинено, а всі матеріали за фактами правопорушення передано до поліції. Сподіваємося, що ці прикрі історії допоможуть убезпечити від хибних вчинків. Будьте пильними під час купівлі транспортних засобів!», — вкотре наголосили у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області.

Схожі новини