Передплата 2024 ВЗ

1 тис/день за держпереворот, - Корнієнко

  • 30.11.2021, 12:15
  • 556

Перший віцеспікер Олександр Корнієнко заявив, що 1 грудня "готуються якісь підвози" людей до Києва

«Чи варто готуватися вам (журналістам, ред.), чи усім? Я би радив вам приїжджати раніше. Тому що в рамках перевороту можуть бути заблоковані просто проходи. Ну, так — є така думка. Хоча, коли людей збирають у регіонах по тисячі гривень в день — то це якось на переворот менше схоже. Якщо вже люди не хочуть в перевороті брати участь безкоштовно — то це питання до „перевертачів“. Хоча, ну зараз погода дуже погана, може, треба і тисячу давати, щоб люди так спромоглися», — розповів Олександр Корнієнко на брифінгу у парламенті 30 листопада.

Перший віцеспікер додав, що інформація про пропоновану тисячу гривень у нього від правоохоронців.

Водночас він не зміг відповісти на питання, хто пропонує тисячу — опозиція чи олігархи, вказавши, що «є різна інформація».

Корнієнко нагадав, що наразі через держпереворот, який нібито готується, відкрите кримінальне провадження, а «ми (ймовірно, провладна партія, ред.) зі свого боку так тролимо опозиціонерів, які у нас отак збираються і не завжди можуть артикулювати, з якого приводу».

На запитання, чому не збирається РНБО через нібито підготовку держперевороту, перший віцеспікер сказав, що «РНБО збереться, коли треба буде».

Читайте також: «С*ки із ДБР»: Гео Лерос відреагував на виклик на допит

Схожі новини