Передплата 2024 «Добрий господар»

"Тарифи на гарячу воду й опалення не зростатимуть"

  • 30.09.2021, 14:55
  • 434

Згідно з підписаним меморандумом тарифи на гарячу воду й опалення не зростатимуть до кінця цьогорічного опалювального сезону

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного з місця події.

Як заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, згідно з ухваленим меморандумом, місцева влада не підвищуватиме тарифи на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону.

«НАК „Нафтогаз“, Асоціація міст України, Палата місцевих влад провели велику складну непросту важливу роботу. Сьогодні на цьому засіданні між урядом нашої держави, між НАК „Нафтогаз“, Асоціацією міст України, Конгресом місцевих та регіональних влад ми підписуємо меморандум згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гар воду не будуть зростати», — наголосив прем'єр.

Денис Шмигаль заявив про свої очікування появи аналогічного меморандуму з місцевою владою. Очільник уряду зазначив, що такий меморандум має діяти не один, а три наступні роки.

За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, до опалювального сезону готові 19 тис. котелень, 19 тис. км теплових мереж, 5 тис. центральних теплових пунктів.

Читайте також: Стало відомо, коли в Україні увімкнуть опалення

Схожі новини