Передплата 2024 ВЗ

Звільнили з роботи за те, що кашляла без маски (відео)

  • 11.09.2021, 13:45
  • 709

Жінка у США кашляла на відвідувачів магазину, які попросили її вдягнути маску. Вона переконувала, що не хвора і має алергію. Після того, як відео інциденту набрало у Twitter мільйони переглядів, жінку звільнили з роботи

Про це пише Insider.

Інцидент стався у супермаркеті міста Лінкольн, штат Небраска. Мати з дитиною, які були у масках, попросили жінку, яку нібито звати Джанін Госковець, одягнути маску, щоб не наражати їхнє здоров'я на небезпеку.

Натомість жінка почала кашляти на людей, пояснюючи це тим, що вона не хвора, а лише має алергію.

Жінка в масці, яка нібито постраждала, написала у Reddit, що попросила відвідувачку триматися подалі від неї, натомість вона продовжувала кашляти, сміятись і сказала: «Це так мило, як ви боїтесь».

Жінка також називала тих, хто одягає маски «вівцями». Вона продовжувала кашляти на матір з дитиною, навіть коли вони намагались продовжити покупки.

Журналісти знайшли сторінку на Linkedin, яка нібито належить Госковець. Там було вказано, що вона працює з німецькою компанію SAP, що розташована в Аризоні.

Наразі акаунт на сайті недоступний.

На сторінці у Twitter компанія написала, що «серйозно ставиться до інциденту зі співробітниками SAP і розслідує ситуацію». У наступному дописі зазначили, що співробітницю звільнили.

У США за весь час пандемії коронавірусне захворювання виявили у 40,8 мільйона людей, з них 659 тисяч людей померли від ускладнень COVID-19.

Також у країні принаймні одне щеплення проти коронавірусу зробили 63% населення, а повністю вакцинувалися — 53,6%.

Читайте також: Поліцейські будуть пильно контролювати носіння масок

Схожі новини