Передплата 2024 «Добра кухня»

«Ворскла» в домашньому матчі обіграла «Львів» і вийшла на друге місце в таблиці УПЛ

  • 11.08.2021, 20:18
  • 699

В матчі 3-го туру української прем’єр-ліги перемогу святкували підопічні Юрія Максимова

Команда «Львів» провела дебютний виїзний матч в новому сезоні на полтавському полі. Господарі гостинністю не відзначилися, а навпаки, швидко взялися до справи. Вже на другій хвилині гри Кане відправив м’яч у ворота львівського голкіпера. До 11 хвилини люксембурзький півзахисник Тілль подвоїв перевагу полтавчан.

Наприкінці першого тайму Степанюк збільшив відрив господарів ще на один гол. Вже у другому таймі форвард зробив ще один влучний постріл у ворота львів’ян. Підопічні Анатолія Безсмертного відповіли лише раз. Гол престижу забив півзахисник Олексій Довгий на 86-й хвилині.

Експерти порталу Meta-ratings.com.ua передбачали, що опоненти обміняються голами. «Ворскла» впевнено почала новий сезон в УПЛ, обігравши в попередньому матчі львівський «Рух» та зігравши внічию з «Дніпро-1». Команда також взяла участь у кваліфікації Ліги конференцій, однак програла за результатами двох матчів фінському «КуПСу» з рахунком 4:5.

Завдяки впевненій перемозі в поєдинку 3-го туру «Ворскла» має в своєму активі 7 очок та посідає друге місце в таблиці УПЛ. Перше місце посідає чернігівська «Десна». На рахунку ФК «Львів», за результатами попередніх матчів нового сезону, наразі один бал, здобутий в поєдинку з «Маріуполем». У другому турі львів’яни поступилися одному з лідерів УПЛ — донецькому «Шахтарю». Наразі команда посідає 13-те місце в таблиці.

Схожі новини