Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Відома дата виходу другого сезону серіалу «Відьмак»

  • 10.07.2021, 19:30
  • 857

Стрімінговий сервіс Netflix оголосив дату виходу другого сезону популярного серіалу "Відьмак" ("The Witcher"), а також опублікував перший повноцінний тизер-трейлер

Фото з мережі
Фото з мережі

Про це інформує видання The Verge.

Продовження екранізації романів Анджея Сапковського стане доступним на платформі 17 грудня цього року.

Сезон складатиметься з восьми серій. Netflix вже представив назви семи з них, за винятком останньої.

Фільмування другого сезону відбувалося на локаціях у Великій Британії (загалом були задіяні 15 локацій, 89 акторів і 1200 членів команди).

Протягом року зйомки кілька разів призупиняли через пандемію коронавірусу COVID-19.

Нові епізоди розкажуть про взаємини головного героя Геральта та принцеси Цірілли, а також про навчання юної відьмачки.

Переконаний, що Йенніфер загинула в битві при Соддені, Геральт приведе Ціріллу в найбезпечніше місце, яке він знає, — в будинок свого дитинства Каєр Морхен. Він повинен захистити дівчину від таємничої сили, якою вона володіє всередині.

До своїх ролей у другому сезоні «Відьмака» повернулися Генрі Кавілл (Геральт), Фрейя Аллан (Цірілла) і Аня Чалотра (Йенніфер).

Також у серіалі з’являться нові персонажі у виконанні Аджоа Андо («Бріджертони»), Кіма Бодніа («Вбиваючи Єву»), Ліз Карр («Безмовний свідок»), Кевіна Дойла («Абатство Даунтон»), Кріса Фултона («Бріджертони») та інших.

Серед режисерів серіалу — Стівен Сурджик («Академія Амбрелла»), Сара О’Горман («Прокляті»), Ед Базалджетт («Останнє королівство») і Луїз Хупер («Обман»).

Як відомо, серіал «Відьмак» заснований на циклі фентезі-книг польського письменника Анджея Сапковського. Головним героєм є Геральт з Рівії — мисливець за монстрами, котрий піддався в дитинстві серії мутацій.

Прем’єра серіалу відбулася у грудні 2019 року на сервісі Netflix.

Крім того, на Netflix скоро вийде ще один проєкт за мотивами романів Сапковського — анімаційна стрічка «Відьмак: Кошмар вовка».

Подивитися її можна буде вже 23 серпня цього року. В анімаційному фільмі розповідатиметься про пригоди наставника Геральта — Весеміра.

Читайте також: На нового «Індіану Джонса» доведеться почекати