Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

IQ Park у Львові запрошує до співпраці високотехнологічні компанії

  • 05.07.2021, 13:07
  • 1 410

IQ Park, новий інноваційний офісний центр класу А, розпочав роботу у Львові, на вулиці Пасічній 162.

Інвестором і автором інноваційної концепції IQ Park виступила компанія КМ ДЕВЕЛОП.

Ярослав Майборода, засновник КМ ДЕВЕЛОП та інвестор IQ Park розповів, що проєкт є інноваційний та зорієнтований на потреби передусім високотехнологічних компаній. Розробці проєкту будівництва передували численні зустрічі та обговорення його деталей з представниками ІТ-бізнесу. Це дозволило врахувати широке коло вимог представників цієї індустрії до сучасних офісних приміщень.

«IQ Park — приклад сучасної в технологічному плані та комфортної для ведення бізнесу будівлі. В комплексі з якісними послугами з обслуговування, дотриманням екологічних стандартів, а також вимог безпеки це створює ідеальні умови для результативної командної роботи бізнесу» — розповів Ярослав Майборода.

Ярослав Майборода зазначив, що для нього також було принципово, щоб один з поверхів IQ Park зайняла група компаній, засновником яких він є.

«Ми довіряємо своєму продукту і власним прикладом доводимо його якість та переваги», — пояснив він.

«Я будую свій бізнес на принципах, зрозумілих для бізнесменів всіх країн. Мені важливо бути лідером у своїй галузі. А для цього принципово бути відкритим, створювати якісний продукт та пропонувати клієнтам комфортні і адекватні в ціні послуги та умови. Наша команда — одна з найбільш висококваліфікованих та високооплачуваних на українському ринку», — підкреслив він.

Іван Діткун, директор КМ ДЕВЕЛОП наголосив, що при проєктуванні були враховані кращі світові практики, а в процесі будівництва всі роботи і послуги закуповувались на відкритих конкурсах. У будівництві офісного центру максимально використані енергоощадні технології, які серед іншого, дозволяють підтримувати одночасно різну температуру повітря в різних частинах офісного центру. Автоматизована система управління офісним центром дозволяє кожному орендарю вести окремо облік спожитої води, тепла, електроенергії.

«Ефективність технологій, використаних при будівництві IQ Park підтверджено енергетичним сертифікатом будівлі, згідно з яким їй надано клас енергоефективності „А“ — найвищий рівень енергоефективності», — запевнив Іван Діткун.

Іван Діткун повідомив також, що досвід, отриманий компанією при будівництві IQ Park, нині впроваджують інші українські будівельні компанії.

Ярослав Майборода й Іван Диткун звернули увагу на інші переваги IQ Park, які особливо цінуються представниками ІТ-індустрії, але яких позбавлені інші аналогічні офісні центри Львова. Це великий паркінг та зелені зони і тераси. Весь комплекс будівель цілодобово знаходиться під охороною і відеоспостереженням. Офісний центр розташований на перехресті головних міських транспортних артерій, в незначній відстані від аеропорту, залізничного вокзалу та історичного центру міста.

«IQ Park — це більше, ніж місце для роботи, — переконаний Ярослав Майборода. — Адже в нашому офісному центрі створена атмосфера для командної творчості й успіху. Саме те, що найбільше приваблює сьогодні провідні високотехнологічні компанії».

IQ Park вже готовий прийняти сім компаній. Додаткова інформація та контакти — на сайті КМ ДЕВЕЛОП.