Передплата 2024 «Добра кухня»

"Критику ми заслужили": Зінченко прокоментував матч з Австрією

  • 22.06.2021, 08:35
  • 560

Україна програла Австрії і посіла третє місце в групі

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував для телеканалу «Футбол» поразку від Австрії (0:1) у вирішальному матчі групового раунду Євро-2020.

«Багато будуть говорити про фізичні кондиції і технічні моменти, було багато помилок із нашого боку, питань немає. Критику ми заслужили. У нас була виграшна позиція до матчу, нас влаштовувала нічия. Однак ніхто не грав на нічию, грали на перемогу. Це буде для нас неоціненним досвідом, але хочеться вже з нього щось витягувати і отримувати результат. Нас весь стадіон гнав вперед, але ми не отримали потрібного результату. Мені дуже соромно», — сказав Олександр Зінченко.

Читайте також: Гол Яромоленка може отримати звання найкращого в 1-му турі Євро-2020

«Шанси мінімальні, але будемо сподіватися, що все зростеться так, як потрібно. Загалом потрібно переглянути свою гру і ставлення до справи. У другому таймі всі хлопці билися, але як ми грали в першому — так грати не можна», — додав футболіст збірної України.

Нагадаємо у 3-му турі Євро-2020 збірна України програла Австрії 0:1 та з 3-ма очками перемістилася на третє місце в турнірній таблиці. Австрійці набрали 6 пунктів та вийшли до 1/8 фіналу, де зустрінуться з Італією.

В українців залишаються шанси кваліфікуватися до плей-офф, якщо вони потраплять до числа чотирьох із шести кращих збірних, які фінішували у своїх групах третіми.